ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ… Όλα για το κέρδος  μέσω του φόβου που προκαλούν σε συγχορδία οι καπιταλιστές του κόσμου και οι πολιτικοί.!

ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ… Όλα για το κέρδος  μέσω του φόβου που προκαλούν σε συγχορδία οι καπιταλιστές του κόσμου και οι πολιτικοί.!

27 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:217
Μοίρασέ το
ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ… Όλα για το κέρδος  μέσω του φόβου που προκαλούν σε συγχορδία οι καπιταλιστές του κόσμου και οι πολιτικοί.!

 

“Μήπως με πρόσχημα τη γνώση προς το καλό μας, μας οδηγούν σε μια νέα εποχή σκοταδισμού και δεισιδαιμονίας;”

ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ… Όλα για το κέρδος  μέσω του φόβου που προκαλούν σε συγχορδία οι καπιταλιστές του κόσμου και οι πολιτικοί.!

Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία μπροστά στο οικονομικό κέρδος που αποφέρουν τα αποτελέσματα των πειραμάτων των σατανιστών επικυρίαρχων.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ………..

Το κομμάτι από το οποίο αντλήθηκαν πληροφορίες σε ελεύθερη μετάφραση είναι από άρθρο της Nsikan Akpan, που δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2020 στο

https://www.nationalgeographic.com/science/2020/05/moderna-coronavirus-vaccine-how-it-works-cvd/ και το αναδημοσίευσε η Jane [email protected] σε ένα πρόσφατο tweet.

Αφού η συγγραφέας μας λέει διάφορα, μπαίνει και σε αυτό που μας αφορά περισσότερο, δηλαδή,

Πως φτάσαμε στα εμβόλια mRNA; (How mRNA vaccines emerged)

To mRNA είναι «αγγελιοφόρος» που δίνει οδηγίες στα κύτταρα μας να φτιάχνουν δομικές πρωτεΐνες, δηλαδή πρωτεΐνες απαραίτητες για την ύπαρξη της ζωή μας.

Έτσι οι επιστήμονες άρχισαν τη δεκαετία του 90, να αναρωτιόνται τι θα συνέβαινε στο σώμα μας, αν  μας χορηγούσαν ιϊκό DNA και mRNA.

(ΣΧΟΛΙΟ: Δηλαδή αναρωτιόντουσαν τι θα μας συνέβαινε αν μέρος ενός επιλεγμένου ιού (αντί ολόκληρου του ιού), εισερχόταν στον οργανισμό μας. Τι εντολές θα έδινε στο σύστημά μας και τι προϊόντα θα παράγαμε;)

 Ήλπιζαν ότι τα κύτταρά μας θα έπαιρναν την πληροφορία, που θα τους έδινε το κομμάτι του ιού, και εμείς θα φτιάχναμε ιϊκές πρωτεΐνες, δηλαδή προϊόντα του ιού, τα οποία θα ήταν ικανά να διεγείρουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ώστε να παράγει ανοσία κατά του συγκεκριμένου ιού.

Δηλαδή του ιού, από τον οποίον προήλθε το DNA  ή mRNA.

(ΣΧΟΛΙΟ: Βέβαια αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να φτιάξουν εμβόλια μέσα σε λίγους μήνες ή και εβδομάδες, γιατί μέχρι τώρα τα εμβόλια που φτιάχνονταν  απαιτούσαν πολλά έτη.

Έτσι, φαίνεται ότι όποιος είχε το μυστικό για την καλύτερη εφαρμογή της τεχνολογίας με ιϊκά DNA και mRNA θα μπορούσε σε πολύ μικρό χρόνο, να βγάλει αμύθητα κέρδη)

Η δικαιολογία ήταν ότι στην περίπτωση μιας πανδημίας από ένα ιό, θα μπορούσαν με αυτή την συμπίεση του χρόνου να προλαμβάνουν την εξέλιξη πανδημιών. 

(ΣΧΟΛΙΟ: Δεν θα ακούσετε ποτέ κανέναν επιστήμονα που ασχολείται με παρεμβατικές μεθόδους επιστήμης, να μιλάει για εμπόριο και κέρδη. Όλοι, μα όλοι μιλούν για τα οφέλη στον άνθρωπο, ακόμη και όταν ασχολούνται με μηχανές ή ζώα!) 

Μας πληροφορεί η Nsikan Akpan ότι,

«Πριν 30 χρόνια ο Liu ήταν από τους πρώτους εργαστηριακούς ερευνητές που δοκίμασε τη χρήση DNA εμβολίων κατά της γρίπης με ενδείξεις προστασίας τουλάχιστον σε ποντίκια.

Στη συνέχεια επαναλαμβανόμενες προσπάθειες σε ζώα έδειξαν επιτυχία…… αλλά δεν προκαλούσαν τα ίδια αποτελέσματα στον άνθρωπο»……

(ΣΧΟΛΙΟ: Αυτοί που νομίζουν ότι οι δοκιμές σε ζώα βοηθούν, ας καταλάβουν ότι το καλύτερο πειραματόζωο ήταν πάντα ο συνάνθρωπός τους, κυρίως αυτός που δεν είχε το μυαλό, το χρήμα ή τη μόρφωση να καταλάβει τι του κάνουν και να αμυνθεί! Αυτό μας κάνουν! Άβουλα πειραματόζωα!)

Επιπλέον τα εμβόλια με mRNA αποτύγχαναν, διότι μέσα στο σώμα διαλύονταν γρηγορότερα από αυτά με DNA. ….

Επιπλέον τα εμβόλια mRNA μπορούσαν να  υπερδιεγείρουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού και να προκαλέσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες ….

(ΣΧΟΛΙΟ: Αυτή η υπερδιέγερση είναι το ζητούμενο, και κάποιοι ειδικοί αυτό φοβούνται, αλλά ελάχιστα μιλούν, ίσως γιατί φοβούνται τις συνέπειες στην εργασία τους!

Αναρωτιέμαι μήπως, το «Σύνδρομο του Κόλπου», αμερικανών στρατιωτών στον πόλεμο του Ιράκ ήταν η πρώτη πειραματική προσπάθεια για μια τέτοια τεχνολογία! – http://diktiospartakos.blogspot.com/2013/01/blog-post_3122.html –  Θα μου πείτε, βέβαια, τόσο διεστραμμένοι είναι οι επιστήμονες; Αυτό είναι θέμα πολύ ΜΕΓΑΛΟ!!!

Σημείωση: οι στρατιώτες έπαιρναν ένα κοκτέιλ άγνωστων σε αυτούς ουσιών, ως πρόληψη σε νοσήματα!!!)

«Όλα φαίνεται να αλλάζουν από το 2005 και μετά όταν επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανία χρησιμοποίησαν «ελαφριά χημική τροποποίηση του mRNA των εμβολίων»….  

(ΣΧΟΛΙΟ: Όχι μόνο κομματάκι από ιό, που δίνει «παραγγελιές», ως αγγελιοφόρος που είναι, αλλά και «χημικά τροποποιημένο»!!!) 

Λέει ο Σάλεμ από το Πανεπιστήμιο της Iowa «τότε πολλοί άνθρωποι άρχισαν να βλέπουν τα mRNA ως μια θεραπευτική τακτική για πολλά νοσήματα»…….

(ΣΧΟΛΙΟ: Υπάρχουν πολλών τύπων mRNA, αφού το καθένα δίνει την εντολή για κάτι συγκεκριμένο! Όμως, πολλά συγκεκριμένα μαζί, δίνουν το δικό τους γενικό αποτέλεσμα! Αυτό το τελικό αποτέλεσμα τροποποιημένων mRNA, κανείς «μικρός θεός» δεν μπορεί να το ξέρει ακόμη, διότι θα φανεί στην πράξη μετά από πολλές δεκαετίες ίσως και εκατοντάδες χρόνια!!!

Τα εφήμερα σχέδια, όμως, είναι μεγάλα, άρα και τα λεφτά πολύ-πολύ μεγάλα, για αυτό και ο Γκέϊτες επενδύει δις δολάρια σε τέτοια εμβόλια!!!)

Έτσι γεννήθηκε η “ModeRNA Therapeutics” γνωστή σήμερα ως Moderna

(ΣΧΟΛΕΙΟ: Το όνομα ακούγεται και λίγο ευφημιστικό για να ξεγελιόμαστε!!), η οποία φτιάχτηκε το 2010 από τον ερευνητή του Χάρβαρντ  Derrick Rossi, ο οποίος χρησιμοποίησε τροποποιημένο mRNA για να προγραμματίσει βλαστοκύτταρα  ως θεραπεία της καρδιαγγειακής νόσου.

(ΣΧΟΛΙΟ: Τα βλαστοκύτταρα είναι οι πρόδρομοι όλων των τύπων των κυττάρων που έχουμε.

Αν βρούμε τρόπο να διεγείρουμε τα βλαστοκύτταρα προς μια κατεύθυνση μπορούμε πχ να παράγουμε συγκεκριμένους ιστούς που έχουν καταστραφεί.

Όμως, μια λάθος εντολή θα προκαλέσει λάθος αποτέλεσμα, όπως ακόμη και καρκίνο!)

Μας πληροφορεί η Nsikan Akpan ,

ότι η εταιρία έχει πειραματιστεί με mRNA για διάφορα λοιμώδη νοσήματα, καρκίνους, μεταφορά/παραγωγή φαρμάκων και με την ασθένεια από τον ιό Zika, που μεταδίδεται με τα κουνούπια.

Όμως, τα πειράματα σε ανθρώπους του 2016 σταμάτησαν και εμβόλιο ακόμη δεν έχει παραχθεί, αφού η προσπάθεια είναι ακόμη στη φάση 1!! (https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/moderna-highlights-opportunity-mrna-vaccines-its-first-vaccines/

(ΣΧΟΛΙΟ: Αλήθεια γιατί το εμβόλιο για τον Zika ιό είναι ακόμη στη φάση 1 και αυτό για την Covid-19 θα μας χορηγηθεί θέλουμε δεν θέλουμε;

Αν είναι τόσο καλοί στην παραγωγή τέτοιας τεχνολογίας, γιατί δεν έχουν ακόμη βάλει στην αγορά αυτό για τον Zika;

Ποια η πρεμούρα με τον κορωνοϊό;)   

Ως προς τα θέματα αυτά πρόσκληση προς τη Moderna που απευθύνθηκε από το National Geographic δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή, αλλά οι ενημερώσεις της εταιρίας για την πρόοδο που έχει κάνει στο θέμα με το εμβόλιο της COVID-19, αν και δεν έχουν εξεταστεί από ουδέτερους ειδικούς, συνεχίζονται.

(ΣΧΟΛΙΟ: Όποιος δεν έχει τίποτα να κρύψει, δεν φοβάται και τις απαντήσεις σε ερωτήματα!! Φοβούνται κάτι;)

Όπως λέει η Maria Elena Bottazzi, (Baylor College of Medicine’s National School of Tropical Medicine) που δεν έχει σχέση με τη Moderna: «Όταν κάνεις κλινική δοκιμή σε ανθρώπους, η σπουδαιότερη πληροφορία που πρέπει να αντλήσεις είναι αν το εμβόλιο είναι ασφαλές…….»  

(ΣΧΟΛΙΟ: Είναι ασφαλές; Δεν πρέπει να απαντήσουν οι κυβερνήσεις μας ή οι επιστήμονες, δικηγόροι και δικαστές μας;)

«Bottazzi ….Τα αντισώματα είναι ένα μέρος της ανοσοδιέγερσης, τα Τ-λεμφοκύτταρα είναι ένα άλλο…….και τα DNA και mRNA εμβόλια σχεδιάζονται να διεγείρουν τα Τ-λεμφοκύτταρα, αλλά η μέτρηση αυτής της αντίδρασης είναι επίπονη και αφορά το στάδιο δοκιμής σε ανθρώπους…….»

(ΣΧΟΛΙΟ: Πότε θα γίνουν αυτές οι πραγματικές δοκιμές σε ανθρώπους και πόσα από αυτά που θα βρουν θα μάθουμε;)

«Οι άνθρωποι που έλαβαν μέρος στη δεύτερη φάση της δοκιμής (ΣΧΟΛΙΟ: Περίπου 50 ήταν!) πρέπει να παρακολουθηθούν για τουλάχιστον 15 μήνες πριν αρχίσει η τρίτη φάση, η οποία σχεδιάζεται να τελειώσει τον Οκτώβριο του 2022, αλλά αν τα πρώτα δείγματα είναι καλά, μπορεί να δοθεί άδεια λόγω της πανδημίας ενωρίτερα….. »

(ΣΧΟΛΙΟ: Εσείς τώρα βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα ως προς την ασφάλεια αυτών που ετοιμάζονται να μας φέρουν!

Μήπως τελικά, όλα γίνονται ως ένα μεγάλο παγκόσμιο πείραμα για να μας σερβίρουν παρεμβατική τεχνολογία, με σκοπούς που μας είναι άγνωστοι και θα μας μείνουν άγνωστοι;

Μήπως με πρόσχημα τη γνώση προς το καλό μας, μας οδηγούν σε μια νέα εποχή σκοταδισμού και δεισιδαιμονίας;)

…… Χρειάζονται διαφορετικές προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί η πανδημία ….. «διότι αν ένα εμβόλιο αποτύχει θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικές», λέει η κα Bottazzi.

(ΣΧΟΛΙΟ: και ενώ οι καπιταλιστές του κόσμου φτιάχνουν τεχνολογία για το κέρδος, οι κυβερνήσεις του κόσμου αρνούνται να εφαρμόσουν μέτρα κλασικής επιδημιολογικής επιτήρησης!

Όλα για το κέρδος  μέσω του φόβου που προκαλούν σε συγχορδία!

Όλοι έχουν μπει στον αγώνα ποιός θα είναι πρώτος και παίζουν πάνω στα κορμιά μας!

Καθόλου δεν τους νοιάζει για εμάς, διότι ήμαστε «ΟΙ ΜΑΖΕΣ»!

Αμνοί προς σφαγή»

 

R.I.A

 

 Πηγή προτύπου άρθρου

 

Προβολές : 217


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα