Οι εκλογές αποκαλύπτουν τη μάχη μεταξύ ελευθερίας και κομμουνισμού. Η Αμερική έχει φτάσει στο χείλος της γκρεμού και οδεύει προς μια κομμουνιστική άβυσσο.

Οι εκλογές αποκαλύπτουν τη μάχη μεταξύ ελευθερίας και κομμουνισμού. Η Αμερική έχει φτάσει στο χείλος της γκρεμού και οδεύει προς μια κομμουνιστική άβυσσο.

3 Δεκεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:533
Μοίρασέ το
 
 
Μια επιλογή που ξεπερνά το δίπολο Αριστεράς-Δεξιάς

Η ακροαριστερά και ο κομμουνιστικός δαίμονας που βρίσκονται πίσω από αυτό χρησιμοποιεί τα ψέματα, την απάτη και την χειραγώγηση σε μια προσπάθεια να στερήσει από το λαό τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι εκλογές των ΗΠΑ για το 2020 δεν είναι μια μάχη δύο κομμάτων, μια μάχη μεταξύ του Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, αλλά μια μάχη μεταξύ παράδοσης και σοσιαλισμού, μια μάχη μεταξύ καλού και κακού, μια μάχη μεταξύ του θείου και του κομμουνιστικού δαίμονα.

Δεκαετίες ο κουμμουνισμός τρώει τις σάρκες όχι μόνον της Αμερικής, αλλά και όλου του πλανήτη.

Το ποιοί ίδρυσαν τον κουμμουνισμό, δεν χρειάζεται να το πούμε.

Το ποιοί πλήρωσαν τον Μάρξ να γράψει το μανιφέστο του, δεν χρειάζεται να το γράψουμε.

ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.

Η Αμερική κυβερνιέται από τους ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Κι αυτό, το γνώριζαν οι λίγοι… γιατί οι αμερικανοί πολίτες είχαν ήδη πέσει στην φάκα των ερπετών.

Η πιθανότητα σωτηρίας τους, είναι αμελητέα…

Ξύπνησαν κι αυτοί αργά… εύχομαι να μην είναι πολύ αργά… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Όταν οι ιδρυτές της εφημερίδας μας απέδρασαν από ένα κομμουνιστικό καθεστώς για να έρθουν στην Αμερική, δεν φαντάζονταν ποτέ ότι αυτό το μεγάλο έθνος θα γινόταν μια μέρα το επίκεντρο της μάχης μεταξύ κομμουνισμού και ελευθερίας.

Πολλοί Αμερικανοί πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός είναι μια αφηρημένη έννοια, κάτι που επηρεάζει μόνο μακρινά έθνη, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έχει ήδη φτάσει στο κατώφλι μας.

Ο κομμουνισμός εξαπλώθηκε στην Αμερική μεταμφιεσμένος με ονόματα όπως σοσιαλισμός, προοδευτισμός, φιλελευθερισμός, νεο-Μαρξισμός και ούτω καθεξής, σε μια, επί δεκαετιών αργή διαδικασία συστηματικής ανατροπής, αρχικά από την Σοβιετική Ένωση, και τώρα το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ).

Αυτή η αθροιστική μάχη για το μέλλον της Αμερικής – και μαζί της, του υπόλοιπου κόσμου – έρχεται τώρα στο προσκήνιο με τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια σύγκρουση που ξεπερνά τον κομματισμό και την πολιτική πατρονία.

Η πίστη στον Θεό ήταν πάντοτε θεμελιώδης αρχή στην Αμερική.

Οι πρώτοι άποικοι έφυγαν για τις Ηνωμένες Πολιτείες ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν τη θρησκεία τους ελεύθερα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ιδρύθηκαν με την πεποίθηση πως όλοι οι άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι, και προικίζονται από τον Δημιουργό με συγκεκριμένα απαραβίαστα Δικαιώματα. Βαθιά αμερικανικό μότο είναι το «Τον Θεό εμπιστευόμαστε».

Η πίστη στον Θεό και οι αρχές που απορρέουν από αυτήν την πίστη είναι οι θεμελιώδεις λόγοι για τους οποίους οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να απολαμβάνουν την ελευθερία, τη δημοκρατία και την ευημερία, και ο λόγος που οι Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν να γίνουν το έθνος που είναι σήμερα.

Μέσα σε αυτή τη σπουδαία παράδοση, η ψηφοφορία είναι ένα ιερό καθήκον στο οποίο κάθε πολίτης μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για το ποιος κυβερνά.

Φέτος, ένας αριθμός ρεκόρ Αμερικανών πολιτών ψήφισαν για να επιλέξουν τον επόμενο ηγέτη τους.

Έκτοτε, έχουμε ανακαλύψει ότι αυτή η διαδικασία έχει υπονομευτεί.

Έχουν εμφανιστεί πολυάριθμοι αξιόπιστοι ισχυρισμοί για εκλογική νοθεία, δείχνοντας μια συστηματική προσπάθεια αλλαγής του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ακροαριστερά και ο κομμουνιστικός δαίμονας που βρίσκονται πίσω από αυτό – η ίδια δύναμη που ο Καρλ Μαρξ περιέγραψε κάποτε πως στοιχειώνει την Ευρώπη – χρησιμοποιεί τα ψέματα, την απάτη και την χειραγώγηση σε μια προσπάθεια να στερήσει από το λαό τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του.

Ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα των ΗΠΑ, το Δημοκρατικό Κόμμα, δεν είναι πια το πολιτικό κόμμα που κάποτε ήταν. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, σταδιακά δέχτηκε παρείσφρηση από την ίδια μαρξιστική ιδεολογία που έχει δημιουργήσει τα πιο βάναυσα και καταπιεστικά κομμουνιστικά καθεστώτα στην ιστορία.

Η κομμουνιστική ιδεολογία, συμπεριλαμβανομένου του σοσιαλισμού και των σχετικών ιδεών, δεν είναι μια φυσιολογική ιδεολογία. Είναι η ιδεολογία που προκάλεσε τον τραγικό θάνατο τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Η κομμουνιστική ιδεολογία χρησιμοποιεί φαινομενικά ορθές έννοιες, όπως «ισότητα» και «πολιτική ορθότητα», για να μπερδέψει τους ανθρώπους.

Η ιδεολογία του έχει διεισδύσει σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της τέχνης.

Καταστρέφει αδίστακτα ό,τι είναι παραδοσιακό, συμπεριλαμβάνοντας την πίστη, την θρησκεία, την ηθική, τον πολιτισμό, την οικογένεια, την τέχνη, την εκπαίδευση, τον νόμο κ.ο.κ. και οδηγεί τους ανθρώπους σε ηθική εξαχρείωση.

Πρόκειται για την ιδεολογία του ολοκληρωτισμού, που οδηγεί τα κάποτε ακμάζοντα έθνη όπως η Βενεζουέλα στην άβυσσο και που κατάφερε να καταστρέψει 5.000 χρόνια πολιτισμού στην Κίνα, όπου οι άνθρωποι στράφηκαν από την πίστη στο θείο σε μια αφοσίωση στο κράτος.

Είναι η συστηματική καταστροφή όλων όσων είναι καλά για την ανθρωπότητα. Είναι διαμετρικά αντίθετο με την καλοσύνη, τη δικαιοσύνη, την αλήθεια και τη συμπόνια.

Αυτό όχι μόνο έφερε την υπονόμευση του πνεύματος των ανθρώπων και της ενάρετης πίστη τους στον Θεό, αλλά έσυρε τον αμερικανικό λαό και όλη την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού.

 

Μια επιλογή μεταξύ καλού και κακού

Πρόκειται για μια σύγκρουση που ξεπερνά τον κομματισμό, μια μάχη μεταξύ του εάν εμείς ως Αμερικανοί πολίτες μπορούμε να παραμείνουμε πιστοί στις ιδρυτικές μας αρχές και να ακολουθήσουμε το θέλημα του Θεού, ή εάν θα υποκείμεθα σε δυνάμεις που επιδιώκουν τον έλεγχο και την καταστροφή των πιο θεμελιωδών δικαιωμάτων μας.

Αυτό δεν είναι κάτι που λέμε με ελαφρά την καρδία· επειδή οι ιδρυτικοί πατέρες μας έζησαν εν μέσω κομμουνιστικού ολοκληρωτισμού, είχαν καταλάβει την καταστροφική του δύναμη.

Ως οργανισμός μέσων μαζικής ενημέρωσης, είμαστε ανεξάρτητοι και δεν παίρνουμε θέσεις σε πολιτικά ζητήματα ή υποψηφίους, αλλά υποστηρίζουμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Η Αμερική έχει φτάσει στο χείλος της γκρεμού και οδεύει προς μια κομμουνιστική άβυσσο.

Στο επίκεντρο αυτής της μάχης βρίσκεται τώρα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει αρνηθεί ξεκάθαρα τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό και έφερε ένα τέλος σε επί δεκαετιών κατευνασμού του κινεζικού καθεστώτος, πραγματοποιώντας μια πανευρωπαϊκή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιρροής και της διείσδυσής του.

Ο Τραμπ έρχεται αντιμέτωπος με το ΚΚΚ σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας.

Για την κομμουνιστική Κίνα, η πορεία είναι ξεκάθαρη:

Ο Τραμπ είναι ένας Αμερικανός πρόεδρος που εκτιμά την παράδοση και αντιτίθεται στον κομμουνισμό, και όσο ηγείται, το κινεζικό καθεστώς γνωρίζει ότι δεν θα πετύχει τον επί δεκαετιών στόχο του να ανατρέψει την Αμερική και μαζί της τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο.

Έχουμε την κομμουνιστική Κίνα στις πόρτες μας, έτοιμη να πάρει τον έλεγχο.

Το ΚΚΚ έχει μελετήσει προσεκτικά το αμερικανικό σύστημα τις τελευταίες δεκαετίες και εκμεταλλεύτηκε τώρα με επιτυχία την ανοιχτή κοινωνία μας διεισδύοντας στη χώρα μας.

Εσωτερικά, έχουμε ακροαριστερές ομάδες, όπως το Black Lives Matter και την Antifa που οργανώνουν διαμαρτυρίες και ταραχές.

Το κίνημα είναι παρόμοιο με αυτό της Πολιτιστικής Επανάστασης του ΚΚΚ, η οποία κατέστρεψε την πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδόσεις του έθνους.

Είναι ένα αντι-αμερικανικό κίνημα, ακριβώς όπως η Πολιτιστική Επανάσταση ήταν αντι-κινεζική.

Ο πυρήνας της ιδεολογίας του κινήματος δεν διαφέρει από αυτόν του κομμουνιστικού κινήματος στην Κίνα και συμβαδίζει με το ΚΚΚ, έτοιμο να ανατρέψει την Αμερική.

Ο αντίκτυπος αυτών των εκλογών είναι πολύ μεγάλος.

Έχει καταστήσει σαφές στους ανθρώπους, τις κυβερνήσεις και τις οργανώσεις όλου του κόσμου ότι πρέπει να πάρουν μια απόφαση εάν θα σταθούν με τον κομμουνιστικό δαίμονα ή με την παράδοση και τις καθολικές αξίες.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι εκλογές των ΗΠΑ για το 2020 δεν είναι μια μάχη δύο κομμάτων, μια μάχη μεταξύ του Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, αλλά μια μάχη μεταξύ παράδοσης και σοσιαλισμού, μια μάχη μεταξύ καλού και κακού, μια μάχη μεταξύ του θείου και του κομμουνιστικού δαίμονα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 533


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα