Οι Σατανάδες τα έχουν παίξει…Δεν τους βγαίνει η Κορωνοαπάτη...

Οι Σατανάδες τα έχουν παίξει…Δεν τους βγαίνει η Κορωνοαπάτη...

18 Μαΐου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,109
Μοίρασέ το

Μια σατανική σέκτα αποτελούμενη από Καμπαλιστές και υψηλόβαθμους Μασόνους.

Η σέκτα τους έχει όλους με μισθό, πληρώνει την αριστερά ή τη δεξιά, πληρώνει τους Δημοκρατικούς ή τους Ρεπουμπλικάνους, πληρώνει τους κουμουνιστές στην χώρα του Δράκου, πληρώνει στις Βρυξέλλες ευρωβουλευτές, πληρώνει προέδρους και πρωθυπουργούς.

 

 

 

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ… ΔΙΚΑΣΤΕΣ… ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ…

 

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ…

 

Μόνον που όλοι αυτοί, έχουν ημερομηνία λήξης…

 

Και η λήξη τους, θα είναι τραγική για τους ίδιους…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι Μεγαλοσατανάδες όπως οι κυρία και ο κύριος Γκέιτς τα έχουν παίξει γιατί δεν πεθαίνει κανένας!!!

Ονειρεύονταν εκατομμύρια νεκρούς από την κορώνα-19 για να μπολιάσουν όλο τον πλανήτη με δηλητήρια που χτυπάνε τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου.

Εκεί είναι το μυστικό.
Ο θεικός κώδικας, εκεί χτυπάνε.
Η απάτη χάλασε, η χλαπάτσα χάλασε, οι εντολές χάθηκαν…

Οι καμπαλιστές Γκειτς πήγαν να μπολιάσουν όλο τον πλανήτη και δείχνουν ανοικτά την θρησκεία τους.

Συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε ότι η μεγαλύτερη δυστυχία στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι τα μέλη της σατανικής σέκτας.

Μια σατανική σέκτα αποτελούμενη από Καμπαλιστές και υψηλόβαθμους Μασόνους.

Η σέκτα τους έχει όλους με μισθό, πληρώνει την αριστερά ή τη δεξιά, πληρώνει τους Δημοκρατικούς ή τους Ρεπουμπλικάνους, πληρώνει τους κουμουνιστές στην χώρα του Δράκου, πληρώνει στις Βρυξέλλες ευρωβουλευτές, πληρώνει προέδρους και πρωθυπουργούς.

Οι κυβερνήσεις και όλοι οι τομείς που στηρίζουν την τεχνολογία πληρώνονται για να πάρουν μέτρα εναντίον των ανθρώπων, τους εκβιάζουν, τους λαδώνουν ή τους δολοφονούν. 

Αυτό είναι το πολίτευμα στον πλανήτη.
Σατανική Δημοκρατία που αλλάζει κάθε 4 χρόνια τον τσαρλατάνο με τον επόμενο.
Για αυτό δεν είναι τόσο περίεργο που δύο πολύ διάσημοι και μέλη της σέκτας θανάτου πρόκειται να συνεργαστούν: ο Bill Gates και ο Mark Zuckerberg.

Θα συνεργαστούν για την «καταπολέμηση του κορωναιού».

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να φέρουν ένα υποχρεωτικό παγκόσμιο εμβολιασμό που θα έχει μέσα τον ιό και θα καταστρέφει τον γενετικό κώδικα σαν βιολογικό όπλο που είναι.

Το εμβόλιο είναι έτοιμο, ας σας λένε ότι χρειάζεται 1 χρόνο για να το δημιουργήσουν…
Για τους φοβισμένους, να γνωρίζουν ότι όταν θα το πάρουν, θα τρομοκρατηθούν από τις αρρώστιες που θα εμφανιστούν μέσω του βιολογικού όπλου του εμβολιασμού…

ΠΗΓΗ

Πηγή: https://filoinikodimou.blogspot.com/

 «Πᾶνος»

 

Πηγή

Προβολές : 1,109


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα