Ο άγνωστος Μαικήνας πίσω από τις κουίντες

Ο άγνωστος Μαικήνας πίσω από τις κουίντες

25 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 851 προβολές ( Μέτρηση έως 08:20:18 )

 
Ποιά “πιάτσα ” καλέ; Πείτε μου κι εμένα να μαθαίνω η γυνή…
Η “πιάτσα” των ταξι;
Η “πιάτσα” των τραίνων;;;
Η “πιάτσα” αυτών που … ξυρίζουν το φραγκόσυκο;
Η “πιάτσα” αυτών που .. πασπαλίζουν τον κουραμπιέ; (που τον θυμήθηκα πάλι αυτόν, τώρα που πέρασαν οι γιορτές;;;)
Η “πιάτσα” της … Συγγρού;
Ε μα κι εσείς… δεν ξεκαθαρίζετε “μια πιάτσα, μα ποιά πιάτσα”… απλά την βάλατε σε εισαγωγικά… κι εγώ, έβαλα κάποιες πιθανές “πιάτσες” σε εισαγωγικά…για να ακολουθήσω εσάς.
Καλλιόπη Σουφλή
Ο άγνωστος Μαικήνας πίσω από τις κουίντες

ΠΚ

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Αλέξης Κούγιας είναι ένας ακριβός δικηγόρος.

Είναι επίσης γνωστό πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είναι ένας πλούσιος άνθρωπος.

Ερώτημα λοιπόν.

Πώς ο σκηνοθέτης-ηθοποιός είναι σε θέση να σηκώσει το βάρος του κόστους που συνεπάγεται η εκπροσώπησή του από τον Αλέξη Κούγια;

Η «πιάτσα» βοά περί της εμπλοκής χρηματοδότη που κρύβεται πίσω από τις κουίντες.

Ποιος όμως ισχυρός είναι σε θέση να αψηφήσει το ενδεχόμενο «κράξιμο» (αν αποκαλυφθεί η ταυτότητά του) της κοινής γνώμης προκειμένου να στηρίξει τον κατηγορούμενο καλλιτέχνη;

Γρίφος.

………………………….

 

Σχόλιο

Να δοθούν στην δημοσιότητα και με απόλυτη διαφάνεια όλα τα στοιχεία για το πως καλύφθηκε το κόστος των υπηρεσιών του κ.Αλέξη Κούγια. Αυτή η υπόθεση είναι πλέον εθνικό ζήτημα και θα αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο για παρόμοιες υποθέσεις στο μέλλον. Η κοινωνία πρέπει να εξαντλήσει κάθε νομικό ή και να εφεύρει νέα μέσα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του δικαίου στην Δημοκρατία μας.

 

 

Πηγή

(Visited 850 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΑΙΔΙΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το