ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Το πιο βρωμικο σχεδιο ! Ιλλουμινατι, οι ιδρυτες του κομμουνισμου κ του φασισμου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Το πιο βρωμικο σχεδιο ! Ιλλουμινατι, οι ιδρυτες του κομμουνισμου κ του φασισμου

26 Οκτωβρίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:604
Μοίρασέ το

 

Ένα “αόρατο χέρι”, σαν κι αυτό που διέβλεπαν πολλοί διακεκριμένοι άνδρες της πολιτικής και του πνεύματος, διευθύνει την ορχήστρα των πολυεθνικών και των υπόλοιπων μελών του θιάσου της παγκοσμιοποίησης…

Σχεδίασαν δύο παγκόσμιους πολέμους και αρκετές επαναστάσεις που θα οδηγούσαν τη συνωμοσία στην τελική της φάση (;) κατά τον 21ο αιώνα.

Ολοι οι Έλληνες πρεπει να το δουν, για να μπορέσουν να κατανοήσουν, ποιος τελικα ειναι ο πραγματικός εχθρός μας κ με τι ανήθικα μεσα μας πολεμούν. 

 

 

 

 

Δημιουργοί και χρηματοδότες του κουμμουνισμού και του φασισμού, εκατοντάδες χρόνια αιματοκυλούν την ανθρωπότητα, μέσα από τα πιόνια τους, τις εξαγορασμένες πολιτικές, εκκλησιαστικές, μιντιακές, επιχειρηματικές, δικαστικές, στρατιωτικές και λοιπές μαριονέτες τους.

Σήμερα, βρίσκονται στο απόγειο επίτευξης των διαβολικών σχεδιασμών τους και των σατανικών πράξεών τους.

Θα τις ολοκληρώσουν, οδηγώντας όλη την ανθρωπότητα στην καταστροφή;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

«Το σχέδιο για μία Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με κανένα άλλο τρόπο παρά με τις μυστικές εταιρίες, οι οποίες σταδιακά και σιωπηρά θα κατακτήσουν την κυβέρνηση των πολιτειών και θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα τους για τους δικούς τους στόχους». Άνταμ Βαϊσχάουπτ

Ο πολίτης της “παγκοσμιοποιημένης” κοινωνίας “βομβαρδίζεται” καθημερινά από τα ΜΜΕ με θέματα σχετικά με κατασκοπεία, δράση διαπλεκόμενων συμφερόντων, πολιτική διαφθορά, τρομοκρατία, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συγκαλυμμένη πολιτική δράση…

Ένα “αόρατο χέρι”, σαν κι αυτό που διέβλεπαν πολλοί διακεκριμένοι άνδρες της πολιτικής και του πνεύματος, διευθύνει την ορχήστρα των πολυεθνικών και των υπόλοιπων μελών του θιάσου της παγκοσμιοποίησης…

Ωραία όλα αυτά και εν μέρει γνωστά.

Το να γνωρίζουμε αποσπασματικά ορισμένες ίντριγκες και γεγονότα του παρασκηνίου δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε σφαιρικά το παιχνίδι που παίζεται πίσω από τις αίθουσες της εξουσίας με τα πανάκριβα βυσσινί χαλιά.

Η αποσπασματική πληροφόρηση από τα ΜΜΕ μας προσφέρει ορισμένα κομμάτια του εξουσιαστικού παζλ, αλλά δεν μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τα υπόλοιπα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν ώστε να σχηματίσουμε μια σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα.

Η άποψη ότι συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων συναντώνται μυστικά ή σε κλειστό κύκλο για να σχεδιάσουν διάφορους τρόπους δράσης και επηρεασμού συγκεκριμένων ιστορικών εξελίξεων, θεωρείται συνήθως ως αποκύημα φαντασίας.

Η άποψη περί υπάρξεως μιας διαχρονικής συνωμοσίας απορρίπτεται και χλευάζεται, κυρίως από τους ακαδημαϊκούς κύκλους.

Ο λόγος που η προκατάληψη και οι φοβίες είναι τόσο έντονες ανάμεσα στους ακαδημαϊκούς, είναι είτε γιατί και οι ίδιοι ανήκουν σε διάφορα κλαμπ συμφερόντων είτε γιατί προσδοκούν να γίνουν μέλη ενός τέτοιου κλαμπ είτε γιατί θεωρούν ότι η έρευνα στο πεδίο του παρασκηνίου θα βλάψει τα συμφέροντά τους.

Αυτοί είναι και οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους η σοβαρή έρευνα των αυθεντικά συνωμοτικών δικτύων έχει αποθαρρυνθεί, με αποτέλεσμα να αγνοείται μια ολόκληρη διάσταση της ιστορίας της σύγχρονης πολιτικής. 

 Ο Myron Faganπου υπήρξε διευθυντής σύνταξης της New York Globe και στέλεχος της 20th century Fox, στο βιβλίο του ‘The Illuminati and the Council of Foreign Relations’  αποκαλύπτει την αρχή του σεναρίου υποδούλωσης στη Μία Παγκόσμια Τάξη.

Ο Fagan, όπως και πολλοί θεωρητικοί της συνωμοσιολογίας, θεωρεί ότι η σύγχρονη συνωμοσία ξεκίνησε το 1770, με κέντρο αναφοράς τον Άνταμ Βάισχαουπτ, έναν αποστάτη καθολικό ιερέα, ο οποίος χρηματοδοτούμενος από τον οίκο των Ρότσιλντ δημιούργησε τη μυστική εταιρεία των Illuminati (Πεφωτισμένων).

Ο Ανταμ Βάισχαουπτ γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1748, στο Ingolstadt της Βαυαρίας.

Όταν ήταν μωρό, οι γονείς του, που ήταν ορθόδοξοι Εβραίοι, προσχώρησαν στον Ρωμαιοκαθολικισμό.

Ο Ανταμ φοίτησε σε μοναστηριακό σχολείο και στην ανώτερη σχολή των Ιησουιτών, προετοιμαζόμενος για ιεραποστολικό έργο στην Αμερική.

Όντας Βαυαρός, έμαθε από παιδί τσέχικα και ιταλικά, και αργότερα λατινικά, ελληνικά και εβραϊκά.

Άρχισε να διδάσκει και συγχρόνως να συλλέγει κάθε παλαιό χειρόγραφο και κείμενο σχετικό με αποκρυφισμό που μπορούσε να βρει, ενώ έκανε και αρκετά ταξίδια στη Γκίζα της Αιγύπτου.

Το 1771, χρηματοδοτούμενος από τον τότε πρόσφατα συγκροτημένο Οίκο των Ρότσιλνι, έθεσε ως στόχο του τον “μετασχηματισμό” της ανθρώπινης φυλής και ίδρυσε το Τάγμα των Illuminati.

Η παρασκηνιακή δραστηριότητα των Ρότσιλντ θεωρείται δεδομένη από το σύνολο των ερευνητών, όπως δεδομένη θεωρείται και η ανάμειξή τους σε κάθε μεγάλο ιστορικό γεγονός των τελευταίων δυόμισι αιώνων, συμπεριλαμβανομένων της Γαλλικής Επανάστασης και του Αμερικανικού Πόλεμου της Ανεξαρτησίας.

Για του λόγου το αληθές αρκεί να πούμε ότι το 1784, βρέθηκε από τη γαλλική αστυνομία ένα αντίγραφο των σχεδίων και των εντολών που έστελνε ο Βάισχαουπτ στους Illuminati της Γαλλίας, επικεφαλής των οποίων ήταν ο πολύς Ροβεσπιέρος.

Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των σημαντικότερων μελών της, ελεγχόμενης από τους Illuminati, Στοάς της Μεγάλης Ανατολής” (Lodge of the ‘Grant Orient’).

Όλα τα στοιχεία που ανακαλύφθηκαν έπεισαν τις γαλλικές αρχές ασφαλείας ότι τα έγγραφα με τις εντολές του Βάισχαουπτ ήταν αυθεντικά.

Οι έρευνες της γαλλικής αστυνομίας ευαισθητοποίησαν στο έπακρον την κυβέρνηση της Βαυαρίας η οποία διεξήγε τις δικές της έρευνες και το 1785 έθεσε εκτός νόμου τους Illuminati, έκλεισε τις στοές τους και γνωστοποίησε στη Γαλλία το αποδεικτικό υλικό της συνωμοσίας που αποσκοπούσε στην οργάνωση πολέμων και επαναστάσεων, προκειμένου να επιτευχθεί η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης
Αλλά η δύναμη των Illuminati ήταν τόσο μεγάλη που η προειδοποίηση αυτή αγνοήθηκε!

 

Από την ίδρυσή τους ακόμα οι Illuminati άρχισαν να διεισδύουν στις μασονικές στοές και να σχηματίζουν τις δικές τους μυστικές εταιρείες (Εισοδιακοί ή, άλλως, η εταιρεία μέσα στην εταιρεία…)

Κατά τους Ναπολεόντειους Πολέμους ένας κλάδος της οικογένειας Ρότσιλντ χρηματοδότησε τον Ναπολέοντα και ένας άλλος κλάδος τη Βρετανία και τη Γερμανία, γεγονός που καθιστούσε τους Ρότσιλντ επικυρίαρχους, ασχέτως της έκβασης των πολέμων.

«Αμέσως μετά τους Ναπολεόντειους πολέμους – τονίζει ο Fagan – οι Illuminati, βλέποντας ότι όλα τα έθνη ήταν τόσο απογυμνωμένα και τόσο εξαντλημένα από τους πολέμους, πίστεψαν ότι θα δέχονταν ευχαρίστως οποιαδήποτε λύση.

Έτσι, τα υποχείρια των Ρότσιλντ έστησαν αυτό που αποκάλεσαν Κογκρέσο της Βιέννης και στη συνάντηση αυτή προσπάθησαν να δημιουργήσουν την Πρώτη Ένωση των Εθνών, την πρώτη τους προσπάθεια για μια υπερκυβέρνηση, βασισμένη στη θεωρία ότι όλες οι εστεμμένες κεφαλές των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων ήταν τόσο βαθιά χρεωμένες σ’ αυτούς που με τη θέλησή τους ή όχι θα έπαιζαν το ρόλο των πειθήνιων οργάνων τους.

Αλλά ο τσάρος της Ρωσίας “μυρίστηκε” τη δυσοσμία της συνωμοσίας και τη σαμποτάρισε εντελώς.

Ο εξαγριωμένος Νέιθαν Ρότσιλντ, τότε επικεφαλής της δυναστείας, ορκίστηκε πως κάποια ημέρα αυτός ή οι απόγονοί του θα κατέστρεψαν τον Ρώσο τσάρο και ολόκληρη την οικογένειά του, και οι απόγονοί του πράγματι εκτέλεσαν την απειλή αυτή το 1917».

Οι Illuminati δεν δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετηθούν κατ’ ανάγκη μεσοπρόθεσμοι στόχοι, αλλά και στόχοι με μακροπρόθεσμη προοπτική, που χρειάζονται πολλές δεκαετίες για να έρθουν σε πέρας. Γι’ αυτό το λόγο οι παγκόσμιοι συνωμότες μύησαν τους απογόνους τους ώστε να κρατούν την υπόθεση της συνωμοσίας ζωντανή, μέχρι να εκπληρωθούν οι προγραμματισμοί τους.

Σχεδίασαν δύο παγκόσμιους πολέμους και αρκετές επαναστάσεις που θα οδηγούσαν τη συνωμοσία στην τελική της φάση (;) κατά τον 21ο αιώνα.

Η περιφρονητική στάση του τσάρου της Ρωσίας κατά του Κογκρέσου της Βιέννης δεν κατέστρεψε τη συνωμοσία των Illuminati.

Απλώς ανέβαλε τα σχέδιά τους και τους ανάγκασε να υιοθετήσουν μια νέα στρατηγική, συνειδητοποιώντας ότι η ιδέα της παγκοσμιοποίησης, έπρεπε να “μετατοπιστεί” χρονικά.

Οι Ρότσιλντ σε καμία περίπτωση δεν απεμπόλησαν τα ηγεμονικά τους σχέδια, απλώς αποφάσισαν ότι για να διατηρήσουν το συνωμοτικό σχέδιο ζωντανό θα έπρεπε να ενισχύσουν τον έλεγχό τους στο νομισματικό σύστημα των ευρωπαϊκών κρατών.

Ο Βάισχαουπτ πέθανε το 1830 αφήνοντας πίσω του μια πλήρη σειρά συνωμοτικών σχεδίων που αφορούσαν στην οργάνωση, χρηματοδότηση, διεύθυνση και έλεγχο όλων των διεθνών οργανώσεων και ομάδων, με αντιπροσώπους των Illuminati σε υψηλές λειτουργικές θέσεις κορυφής.

Στις ΗΠΑ για παράδειγμα, στους Illuminati ανήκαν άτομα όπως ο Τόμας Τζέφερσον, ο Αλεξάντερ Χάμιλτον, ο Γούντροου Ουίλσον, ο Φραγκλίνος Ρούσβελτ κ.ά.

Ο Μ. Fagan περιγράφει επίσης πως ο Jacob H. Schiff  (Γερμανοεβραίος τραπεζίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων, βοήθησε οικονομικά την Ιαπωνία στον πόλεμο με την τσαρική Ρωσία -φωτο) στάλθηκε στις ΗΠΑ από τους Ρότσιλντ για να προωθήσει περισσότερο τη συνωμοσία των Illuminati και να ελέγξει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ και πώς ο Schiff και οι συνωμότες του δημιούργησαν το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations – CFR) για να ελέγξουν την αμερικανική πολιτική και να την οδηγήσουν στην Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Στην Ευρώπη, μια ομάδα Εγγλέζων Illuminati καθοδήγησε τον Καρλ Μαρξ και τον Φρ. Ένγκελς στη συγγραφή του «Κομμουνιστικού Μανιφέστου».

Μια δεύτερη ομάδα Illuminati της Φρανκφούρτης, με επικεφαλής τον καθηγητή Karl Ritter, συνέτασσε την “απάντηση” στο “Κομμουνιστικό Μανιφέστο” και στο Κεφάλαιο.

Ο Ritter δεν πρόλαβε, λόγω θανάτου, να ολοκληρώσει το έργο του και τη σκυτάλη παρέλαβε ο Φρειδερίκος Νίτσε.


Ο κομμουνισμός χρησιμοποιήθηκε κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να καταστρέψει το τσαρικό μοντέλο διοίκησης και να μετατρέψει τη Ρωσία σε προπύργιο του αθεϊσμού και του διεθνισμού.

Ο Λένιν με το επιτελείο του εστάλη στη Ρωσία για να ηγηθεί της επανάστασης μέσα σε σφραγισμένο τρένο που του εξασφάλισε ο Κάιζερ.

Ο νιτσεισμός εξελίχθηκε μέσα από το ναζιστικό μοντέλο και χρησιμοποιήθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Χίτλερ, ηγέτης του ναζισμού και κύριος πόλος εκπόρευσης της ναζιστικής ιδεολογίας, χρηματοδοτήθηκε από τους Βάρμπουργκ, Ρότσιλντ και άλλους διεθνιστές τραπεζίτες και η σφαγή των εκατοντάδων χιλιάδων της εβραϊκής φτωχολογιάς ουδόλως ενόχλησε τους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες.

Σκοπός τους άλλωστε ήταν να αυξήσουν τη δύναμη και την επιρροή τους στο Παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό και να επεκτείνουν τις δυναστείες τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Άρθρο του Κωνσταντίνου Κούρου, από το βιβλίο ‘Νέα Παγκόσμια Τάξη – Η Αθέατη Όψη’, (συλλογικό έργο), εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ


Η ηχογράφηση του Myron C Fagan που ακολουθει, εγινε το 1967 !

Έκανε αυτήν την ηχογράφηση με την ελπίδα οτι θα έφτανε μεσα σε καθε αμερικανικό σπίτι, ωστε να ενημερωθουν απαντες για αυτο.

Ειναι ενα ξεμπρόστιασμα της ΝΤΠ (νέας τάξης πραγμάτων) με τρομακτικά στοιχεία κ αναφορές στα βρώμικα σχέδια των Ιλλουμινατι για όλον τον κόσμο.

Δεν επιτρέπεται σήμερα να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην εχει πρόσβαση σε αυτά τα συγκλονιστικά στοιχεία.

Επιγραμματικα, καποια απο τα, τρομακτικα στοιχεια που περιλαμβανονται στην ηχογραφηση του Myron Fagan
 
–Στις αρχες του 1850 το Ιλλουμινατι πραγματοποίησε μια μυστική συνάντηση στην Νεα Υόρκη η οποία πραγματοποιήθηκε απο έναν Βρετανό Ιλλουμινατι που τον λέγαν Wright.

Στους παρευρισκόμενους ειπαν οτι το Ιλλουμινατι οργάνωνε να ενώσει ολους τους μηδενιστές κ άθεες ομάδες, με ολες τις αλλες ανατρεπτικές ομαδες, σε μια διεθνή ομάδα που θα ηταν γνωστή ως “Κομμουνιστές”.

Τότε ηταν που αυτη η λέξη “Κομμουνιστες” εμφανίστηκε για πρώτη φορα κ προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί ως το υπέρτατο όπλο τους κ τρομακτική λέξη για να τρομοκρατήσουν ολόκληρο τον κόσμο κ να οδηγήσουν τους τρομαγμένους λαούς στου Ιλλουμινατι το σχέδιο για την παγκόσμια κυβερνηση. 

Αυτο το σχέδιο, ο κομμουνισμός, επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για να μπορέσει το Ιλλουμινατι να ξεκινήσει μελλοντικούς πολέμους κ επαναστάσεις. 

–Ο Κλίντον Ρούσβελτ, άμεσος απόγονος του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, ο Horace Greeley & ο Charles Dana, οι ανώτεροι εκδότες των εφημερίδων της εποχής εκείνης, διορίστηκαν για να ηγηθούν μιας επιτροπής για την άντληση χρημάτων για την νεα επιχείρηση. 

Φυσικα τα περισσότερα χρήματα παρέχονταν απο τους Ρότσιλντ κ αυτά τα χρήματα τα χρησιμοποίησαν για να χρηματοδοτήσουν τον Καρλ Μάρξ κ τον Ενγκελς, οταν έγραψαν το “Das Kapital” κ το “Κομμουνιστικό Μανιφέστο” στο Σοχο της Αγγλίας.

Αυτο σαφώς δειχνει οτι ο κομμουνισμός δεν ειναι μια ιδεολογία, αλλα ενα μυστικό όπλο για να εξυπηρετήσει το σκοπό του Ιλλουμινατι.

–Ο Γουαισαουπτ (ο ιδρυτής των Ιλλουμινατι ) πέθανε το 1830.
Αλλα πριν τον θάνατο του ετοίμασε μια αναθεωρημένη εκδοχή της παλιάς συνωμοσίας (το Ιλλουμινατι) το οποιο με διαφορά ψευδώνυμα θα οργάνωνε, θα χρηματοδοτούσε, θα καθοδηγούσε κ θα έλεγχε ολες τις διεθνείς οργανώσεις κ ομαδες, προωθώντας τους πράκτορες τους σε εκτελεστικές θέσεις στην κορυφή.

Στις Ηνωμένες πολιτείες εχουμε τους Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Jack Kennedy,Johnson, Rusk, McNamara, Fulbright κλπ ως κυρία παραδείγματα.

Επιπλέον ενώ ο Καρλ Μάρξ έγραφε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο υπο τις οδηγίες μιας ομάδας Ιλλουμινατι, ο καθηγητής Karl Ritter του πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης, έγραφε την “Αντίθεση” υπο την διεύθυνση μιας άλλης ομάδος Ιλλουμινατι. 

Η ιδέα ηταν οτι εκείνοι που κατευθύνουν όλη την συνωμοσία θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις διαφορές σε αυτές τις δυο, λεγόμενες ιδεολογίες,ώστε να μπορέσουν να διαιρέσουν μεγαλύτερα κ μεγαλύτερα μέλη της ανθρώπινης φυλής σε αντίπαλα στρατόπαιδα, ετσι ώστε να μπορούν να τους οπλίσουν κ στην συνέχεια να τους κανουν πλύση εγκεφάλου, στο να πολεμούν κ να καταστρέφουν ο ενας τον άλλον αλλα κ κυρίως να καταστρέψουν ολα τα πολιτικά κ θρησκευτικά ιδρύματα !

–Το έργο που ξεκίνησε ο Ritter συνεχίστηκε κ μετα τον θάνατο του κ ολοκληρώθηκε απο τον Γερμανό φιλόσοφο Φρειδερίκο Γουλιέλμο Νίτσε ο οποιος ίδρυσε τον Νιτσεϊσμό.

Ο Νιτσεϊσμός αναπτύχθηκε αργότερα στον φασισμό κ συνέχεια στον ναζισμο, που χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθούν οι 1ος κ 2ος παγκόσμιοι πόλεμοι.

-Πολυ πριν ο Μαρκόνι εφεύρει το ραδιόφωνο, οι επιστήμονες στο Ιλλουμινατι ειχαν βρει τα μεσα για τον Πάικ κ για τους επικεφαλείς των συμβουλίων του να επικοινωνούν κρυφά.

Ηταν η ανακάλυψη αυτού του μυστικού που επέτρεψε στις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών να καταλάβουν πως προφανώς άσχετα γεγονότα μεταξυ τους, οπως πχ, μια δολοφονία ενός Αυστριακού πρίγκηπα στο Σεράγεβο, πως αλλα παρόμοια γεγονότα, που  πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο, εξελίχθηκαν σε έναν πολεμο η μια επανάσταση.

Το σχέδιο του Πάικ ηταν τόσο απλό κ αποδείχθηκε αποτελεσματικό. 

Καλούσε τον κομμουνισμό, τον ναζισμο, τον πολιτικό Σιωνισμό κ αλλα διεθνη κινήματα, να οργανωθούν κ να χρησιμοποιηθούν για να ξεκινήσουν 3 παγκόσμιους πολέμους κ τουλάχιστον δυο μεγάλες επαναστάσεις.

Ο 1ος παγκόσμιος πόλεμος θα γινοτανε ώστε να μπορέσει το Ιλλουμινατι να καταστρέψει τον τσαρισμό στην Ρωσία, οπως ορκίστηκε ο Ρότσιλντ οταν ο Τσάρος του χάλασε το σχέδιο στο συνέδριο της βιεννης κ να μετατρέψει την Ρωσσια σε ενα προπύργιο του άθεου κομμουνισμού.
Οι διαφορές που δημιουργήθηκαν απο τους πράκτορες του Ιλλουμινατι μεταξυ της βρετανικής κ γερμανικής αυτοκρατορίας, θα χρησιμοποιούνταν για να ξεκινήσουν αυτόν τον πολεμο. Οταν ο πόλεμος θα είχε τελειώσει τον κομμουνισμό θα τον έχτιζαν κ θα τον χρησιμοποιούσαν για να καταστρέψει αλλες κυβερνήσεις και να αποδυναμώσει τις θρησκείες.

Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος, οταν κ εάν ηταν απαραίτητος θα τον ξεκινούσαν χρησιμοποιώντας τις αντιπαραθέσεις μεταξυ των φασιστών κ των πολιτικών σιωνιστών.

 Εδω ας σημειωθεί οτι :

ο Χιτλερ χρηματοδοτήθηκε απο τον Krupp, τους Warburg, τους Ρότσιλντ κ άλλους διεθνείς τραπεζίτες κ οτι η σφαγή των υποτιθέμενων 6.000.000 Εβραίων απο τον Χιτλερ δεν ενόχλησε καθολου τους Εβραίους διεθνείς τραπεζίτες.

Αυτη η σφαγή ηταν αναγκαία προκειμένου  :
1. Να ιδρυθει το κρατος του Ισραηλ  
2.  Να δημιουργηθει μισος σε όλον τον κόσμο για τον γερμανικό λαό κ να επιφέρει τον πολεμο εναντίον τους.

Εν συντομία, αυτος ο 2ος Π.Π. θα γινόταν για να καταστρέψει τον ναζισμο κ για να αυξήσει την δύναμη του πολιτικού Σιωνισμού ετσι ώστε να μπορέσει να ιδρυθεί το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Κατα την διάρκεια του 2ου Π.Π. τον διεθνή κομμουνισμό θα τον έχτιζαν μέχρις ότου εξισωθεί σε ισχύ με εκείνη της ενωμένης χριστιανοσύνης.

Οταν φτάσει σε αυτο το σημείο θα τον διατηρούσαν κ θα τον κράταγαν υπο έλεγχο μέχρι που να απαιτείται για τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό.


Οπως γνωρίζουμε σήμερα, ο Ρούσβελτ, ο Τσώρτσιλ κ ο Στάλιν βάλανε ακριβώς αυτήν την πολιτική σε εφαρμογή κ ο Τρούμαν ο Αϊζενχάουερ ο Κένεντυ κ ο Τζονσον συνέχισαν την ιδια ακριβώς πολιτική.

Τον 3ο παγκόσμιο πολεμο (cc τον ζουμε στις μερες μας)
  θα τον αρχίσουν χρησιμοποιώντας τις λεγόμενες αντιπαραθέσεις, τους πράκτορες του Ιλλουμινατι λειτουργώντας κάτω απο οποιοδήποτε νέο ονομα μεταξυ των Πολιτικών Σιωνιστών κ των ηγετών του Μουσουλμανικού κόσμου.

Αυτος ο πόλεμος θα κατευθύνεται με τέτοιο τροπο ώστε ολο το Ισλάμ κ ο πολιτικός Σιωνισμός, το Ισραήλ, να καταστρέψουν ο ενας τον άλλον, ενώ την ιδια στιγμή τα υπόλοιπα έθνη, για μια ακομη φορά διαιρεμένα υπο αυτο το θεμα,θα αναγκαστούν να ξεπεράσουν μια κατάσταση πλήρους εξάντλησης σωματικά, ψυχικά, πνευματικά κ οικονομικά.

Τώρα μπορει κάποιο σκεπτόμενο προσωπο να αμφιβάλλει οτι η σκευωρία που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στην εγγύς Μέση κ Άπω Ανατολή εχει σχεδιαστεί για να επιτευχθεί αυτος ο σατανικός στόχος ;

   Ο ιδιος ο Πάικ προείπε ολα αυτά σε μια δήλωση που έκανε στον Μαζινι στις 15/8/1871..

Ο Πάικ δήλωσε οτι οταν ο 3ος ΠΠ τελειώσει αυτοι που θα φιλοδοξούν για αναμφισβήτητη παγκόσμια κυριαρχία θα προκαλέσουν τον μεγαλύτερο κοινωνικό κατακλυσμό που θα εχει γίνει ποτέ.

Παραθέτοντας τα δικά του λόγια, παίρνοντας τα απο την επιστολή που εγραψε στον Μαζινι κ η οποία επιστολή εχει πλεον καταγραφει στο βρετανικό μουσείο στο Λονδίνο, ειπε :

“Θα αμολήσουμε τους μηδενιστές κ τους άθεους κ θα προκαλέσουμε έναν σπουδαίο κοινωνικό κατακλυσμό που με όλη του την φρίκη θα δειξει με σαφήνεια σε ολα τα έθνη την επίδραση του απόλυτου αθεϊσμού, την προέλευση της αγριότητας κ της ποιο αιματηρής αναταραχής. 

Τότε παντου οι ανθρωποι αναγκασμένοι πλεον να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην μειονότητα του επαναστατικού κόσμου θα εξολοθρεύσουν αυτους τους καταστροφείς του πολιτισμού κ τα πλήθη απογοητευμένα με τον Χριστιανισμό του οποίου τα πνεύματα θα ειναι απο εκείνη την στιγμή χωρις κατεύθυνση κ ηγεσία κ ανήσυχα για ενα ιδανικό, αλλα χωρις να γνωρίζουν που θα πρεπει να στείλουν την λατρεία τους θα λάβουν το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφορου (Σατανάς) φέρνοντας το έξω τελικα σε δημοσια θέα.

 
Μια εκδήλωση που θα προκύψει απο ενα γενικό αντιδραστικό κίνημα που θα ακολουθήσει την καταστροφή του Χριστιανισμού κ του αθεϊσμού κατακτώντας κ εξολοθρεύοντας τα κ τα δυο την ιδια στιγμή” 


 Οταν ο Μαζινι πέθανε το 1872 ο Πάικ έκανε έναν άλλον επαναστατικό ηγέτη που ονομαζόταν Adrian Lemmy τον διάδοχο του.

   Τον Lemmy με την σειρά του, διαδέχτηκε ο Λένιν κ ο Τρότσκι στην συνέχεια απο τον Στάλιν.

Οι επαναστατικές δραστηριότητες όλων αυτών των αντρών, χρηματοδοτήθηκαν απο Βρετανούς, Γάλλους, Γερμανούς κ Αμερικάνους διεθνείς τραπεζίτες τους οποίους ολους τους,  κυριαρχούσε η βουλη του Ρότσιλντ.

Υποτίθεται οτι πρεπει να πιστέψουμε οτι οι σημερινοί διεθνείς τραπεζίτες ειναι μονο τα εργαλεία κ οι πράκτορες της μεγάλης συνωμοσίας αλλα στην πραγματικοτητα, ειναι οι εγκέφαλοι πίσω απο αυτά !

Ενώ το ευρύ κοινό ειναι υπο πλύση εγκεφάλου απο ολα τα ΜΜΕ στο να πιστεύουν οτι ο κομμουνισμός ειναι ενα κίνημα των λεγόμενων εργαζομένων, η πραγματικοτητα ειναι οτι οι αμερικανικες κ βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, εχουν αυθεντικά έγγραφα αποδεικτικών στοιχείων οτι οι διεθνείς φιλελεύθεροι, που λειτουργούν μέσω των διεθνών τραπεζικών οίκων τους, ιδιαίτερα απο την βουλη του Ρότσιλντ, εχουν χρηματοδοτήσει κ τις δυο πλευρές ΚΑΘΕ πολέμου κ επαναστάσεως απο το 1776 !!

Αυτοι που σήμερα* (*το 1967 τα ειπε αυτα)  αποτελούν την συνομωσία το C.F.R. στις Ηνωμένες πολιτείες κατευθύνουν τις κυβερνήσεις μας που τις κρατάνε στην τοκογλυφία μέσω μεθόδων οπως τον νόμο της ομοσπονδιακής τράπεζας στην Αμερική για την καταπολέμηση των πολέμων, οπως στο Βιετνάμ, που δημιουργήθηκαν απο τα ΗΕ ( Ηνωμένα Έθνη) ώστε να προωθηθούν του Παικ του Ιλλουμινατι  τα σχέδια να φέρει τον κόσμο σε εκείνο το στάδιο της συνωμοσίας οπου ο αθεϊστικός κομμουνισμός κ το σύνολο του Χριστιανισμού να μπορέσει να εξαναγκαστεί σε έναν 3ο ΠΠ σε καθε εθνος που απομένει,καθώς κ σε διεθνή κλίμακα.

Η έδρα της μεγάλης συνωμοσίας στα τέλη της 10ετιας του 1700 ηταν στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας οπου η βουλη του Ρότσιλντ είχε ιδρυθεί απο τον Mayar Amschel ο οποιος υιοθέτησε το ονομα Ρότσιλντ κ συνέδεσε άλλους διεθνείς χρηματοδότες που ειχαν κυριολεκτικά πουλήσει την ψυχή τους στον διαβολο !

Ολη η ηχογράφηση εδώ 

https://youtu.be/9CspNmXP3IQ

Ολοι οι Έλληνες πρεπει να το δουν, για να μπορέσουν να κατανοήσουν, ποιος τελικα ειναι ο πραγματικός εχθρός μας κ με τι ανήθικα μεσα μας πολεμούν. 

 

Πηγή

Προβολές : 604


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα