Τα αληθινά αίτια και η αφορμή της σημερινής κρίσης στο ουκρανικό ζήτημα. TOP SECRET: το έγγραφο της αθετημένης συμφωνίας μη διεύρυνσης του ΝΑΤΟ στ΄Ανατολικά.

Τα αληθινά αίτια και η αφορμή της σημερινής κρίσης στο ουκρανικό ζήτημα. TOP SECRET: το έγγραφο της αθετημένης συμφωνίας μη διεύρυνσης του ΝΑΤΟ στ΄Ανατολικά.

4 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:270
Μοίρασέ το

Το πρώτο βήμα προς την εθνικιστικοποίηση της Ουκρανίας μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ έγινε το 2004, κατά τη διάρκεια της «πορτοκαλί επανάστασης», όταν ο πράκτορας των ΗΠΑ Βίκτορ Γιούσενκο τέθηκε στην εξουσία στην Ουκρανία.

 

 

 

 

Όταν βάλεις όλα τα στοιχεία επί τάπητος, αντιλαμβάνεσαι πως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εδώ και εκατοντάδες έτη, οι ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ, είναι η πηγή του κακού. Κι αυτό έχει την εξήγησή του… είναι ΧΑΖΑΡΟΙ…

 

Τα αίτια και η αφορμή της σημερινής κρίσης στο ουκρανικό ζήτημα.

Τα αίτια…

Πριν από 30 χρόνια, κατέρρευσε η ΕΣΣΔ.

Οι Αγγλοσάξονες δράττοντας την ευκαιρία εξαπέλυσαν την επίθεσή τους και έκαναν τα πάντα για να διαλύσουν την ίδια τη Ρωσία και άλλες χώρες του μετασοβιετικού χώρου άρχισαν να προετοιμάζουν και να εργαλειοποιούν άλλες χώρες του μετασοβιετικού χώρου γι αυτό.

Η Ουκρανία δεν αποτελεί εξαίρεση.

Το πρώτο βήμα προς την εθνικιστικοποίηση της Ουκρανίας μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ έγινε το 2004, κατά τη διάρκεια της «πορτοκαλί επανάστασης», όταν ο πράκτορας των ΗΠΑ Βίκτορ Γιούσενκο τέθηκε στην εξουσία στην Ουκρανία.

Τότε ξεκίνησε μια συνολική ιδεολογική εργασία σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Ουκρανίας.

Η ιδεολογία της ολοκληρωτικής ρωσοφοβίας επιβλήθηκε στην ουκρανική κοινωνία. Επιβλήθηκε το θέμα του Holodomor, η εξύμνηση του Bandera και του Shukhevych κ.λπ.

Παράλληλα ξεκίνησε η επεξεργασία της Γεωργίας και άλλων χωρών του μετασοβιετικού χώρου.

Θυμόμαστε πώς τελείωσε η Γεωργία, αλλά τελείωσε;

Η τελευταία συγχορδία στην προετοιμασία της Ουκρανίας ως όπλο κατά της Ρωσίας ήταν το πραξικόπημα του 2014 στο Κίεβο και η σφαγή των περιοχών της Νοτιοανατολικής Ουκρανίας που δεν αποδέχονταν την ιδεολογία της ρωσοφοβίας και του ουκρανικού ναζισμού, που οδήγησε στον πόλεμο στο Ντονμπάς.

Επί οκτώ χρόνια, η Ρωσία υπέμεινε απειλές από τις δυτικές μαριονέτες του Κιέβου.

Επί οκτώ χρόνια, η Ρωσία έχει υπομείνει τη βεβήλωση της ιστορικής μνήμης και τη μνήμη της Μεγάλης Πατριωτικής Νίκης.

Επί οκτώ χρόνια, η Ρωσία έχει υπομείνει την κακοποίηση όλων των ρωσόφωνων κατοίκων της Ουκρανίας και την εξόντωση του ρωσικού λαού του Ντονμπάς.

Για οκτώ χρόνια, η Ρωσία ανέχτηκε την κατασκευή βάσεων του ΝΑΤΟ και την επάνδρωση της Ουκρανίας με ΝΑΤΟϊκά όπλα.

Η Ρωσία έχει ανεχθεί πολλά αυτά τα οκτώ χρόνια από τη Δύση και την αποικία της με τη μορφή της Ουκρανίας.

Η αφορμή…

Η υπομονή έσπασε όταν εμφανίστηκε μια πραγματική απειλή για την ύπαρξη για τη Ρωσία.

Το 2021,η Verkhovna Rada της Ουκρανίας ενέκρινε νόμο που επιτρέπει την ανάπτυξη στρατιωτικών βάσεων του ΝΑΤΟ, ξένων στρατιωτικών όπλων και ξένων στρατευμάτων στο έδαφος της Ουκρανίας.

Τον Φεβρουάριο, στη Διάσκεψη του Μονάχου, ο Volodymyr Zelensky είπε ότι ήταν απαραίτητο να επανεξεταστεί η παραίτηση από τα πυρηνικά όπλα και να αρχίσει η Ουκρανία να αναπτύσσει το δικό της πυρηνικό δυναμικό.

Επιπλέον, είναι αξιόπιστα γνωστό από ανοιχτές πηγές, συμπεριλαμβανομένων των δυτικών, ότι το ΝΑΤΟ σχεδίαζε να εγκαταστήσει συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας στην Ουκρανία. Τα συστήματα αυτά, εκτός από πυραύλους εδάφους-αέρος, είναι ικανά να χρησιμοποιούν και πυραύλους εδάφους-εδάφους. Και όλα αυτά θα μπορούσαν να εγκατασταθούν μέχρι το τέλος του 2022.

Οι κίνδυνοι που απορρέουν από αυτό, νομίζω, δεν χρειάζεται να εξηγηθούν.

Οι Ουκρανοί υποφέρουν εξαιτίας της υπαιτιότητας της στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας τους και του ακμάζοντος ναζισμού, που υπαγορεύει μια επιθετική ατζέντα κατά της Ρωσίας..

Nτοκουμέντο.. Έγγραφο που χρονολογείται από το 1991 που αποδεικνύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Γαλλία είχαν δεσμευτεί έναντι της Ρωσίας να μην διευρύνουν το ΝΑΤΟ στις χώρες της Ανατολής .

Το 1990, όταν έπεσε το Τείχος του Βερολίνου

 

 

Πηγή

Προβολές : 270


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα