Αυτό κι αν είναι ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Εμβολιασμένοι άνθρωποι περπατούν βιολογικές ωρολογιακές βόμβες και απειλή για την κοινωνία

Αυτό κι αν είναι ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Εμβολιασμένοι άνθρωποι περπατούν βιολογικές ωρολογιακές βόμβες και απειλή για την κοινωνία

26 Μαρτίου, 2021 38 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,963
Μοίρασέ το
Αυτό κι αν είναι ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Εμβολιασμένοι άνθρωποι περπατούν βιολογικές ωρολογιακές βόμβες και απειλή για την κοινωνία

 

ΣΑΤΑΝΙΚΟ!

ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Ας αναλάβουν λοιπόν τις ευθύνες ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΟΙ “ΓΙΑΤΡΟΙ” ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αυτό κι αν είναι ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Εμβολιασμένοι άνθρωποι περπατούν βιολογικές ωρολογιακές βόμβες και απειλή για την κοινωνία

 Οι άνθρωποι που είναι αρκετά αδαείς για να εγχυθούν με ένα πειραματικό εμβόλιο που επιταχύνει τη δημιουργία εξαιρετικά μεταδοτικών σούπερ στελεχών στο σώμα τους περπατούν βιολογικές ωρολογιακές βόμβες και απειλή για την κοινωνία.

Οι παγκοσμιοποιημένοι το γνωρίζουν αυτό, και σύμφωνα με τους στόχους τους για παγκόσμια μαζική εξόντωση, δίνουν στους πιο επικίνδυνους και πιο μεταδοτικούς ανθρώπους “διαβατήρια εμβολίων” ώστε να μπορούν ελεύθερα να περιφέρονται σε όλη την κοινωνία, εξαπλώνοντας τους ιούς σούπερ στελεχών τους σε μεγάλο βαθμό. Και πάλι, όλα αυτά είναι από το σχεδιασμό.

Οι ασφαλέστεροι άνθρωποι είναι εκείνοι που έχουν ισχυρό έμφυτο ανοσοποιητικό σύστημα και έχουν ήδη κατασκευάσει αντισώματα κατά του κοροναϊού, χωρίς να χρειάζονται καμία ιατρική παρέμβαση. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα στους περισσότερους ανθρώπους με τη βοήθεια βιταμίνης D, ψευδαργύρου, διατροφής, ξεκούραστου ύπνου και αποφυγής τοξικών τροφίμων και φαρμάκων.

Ωστόσο, ολόκληρη η βιομηχανία της “επιστήμης” αρνείται να αναγνωρίσει οποιονδήποτε ρόλο για έμφυτη ανοσία και τα αντισώματα που δημιουργούν τα άτομα από μόνα τους δεν αναγνωρίζονται ότι εξυπηρετούν οποιαδήποτε λειτουργία. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να πάρετε ένα “διαβατήριο αντισωμάτων” από την εμφάνιση της δικής σας έμφυτης ανοσίας, παρόλο που έχετε ήδη νικήσει το παθογόνο χάρη στο θεόσταλτο ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Η σύγχρονη “επιστήμη” – αν τολμούμε ακόμη και να την ονομάσουμε έτσι – θέλει να πιστέψετε ότι δεν έχετε καθόλου ανοσοποιητικό σύστημα και ότι το σώμα σας πρέπει να υποκλαπεί από εμβόλια mRNA για να λειτουργήσει. Πρόκειται για ένα γιγαντιαίο, επικίνδυνο ψέμα και επαναλαμβάνεται σχεδόν από κάθε μέσο ενημέρωσης, ιατρικό περιοδικό και ιατρική “αρχή” σε όλο τον κόσμο (οι περισσότεροι από τους οποίους εργάζονται για το ΚΚΚ για να καταστρέψουν τα δυτικά έθνη, φυσικά).

Εάν απαιτούνταν κλειδώματα, καραντίνα και μάσκες για οποιονδήποτε, θα έπρεπε να εμβολιαστεί!

Είναι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι που είναι οι πιο επικίνδυνοι για την κοινωνία και οι πιο πιθανό να μολύνουν άλλους με σούπερ στελέχη που ήδη επιδεικνύουν πλήρη ανοσία στα υπάρχοντα εμβόλια. Τα εμβόλια, με άλλα λόγια, έχουν ήδη καταστεί σε μεγάλο βαθμό παρωχημένα.

Είναι μόνο το έμφυτο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα που μπορεί να χειριστεί τις ταχείες μεταλλάξεις και να τις νικήσει σε λίγες ώρες αντί να περιμένει 10+ μήνες για τη βιομηχανία εμβολίων να αναπτύξει μια άλλη “ένεση ενίσχυσης covid”.

Η βιομηχανία εμβολίων θα κυνηγάει αυτές τις παραλλαγές και τα μεταλλαγμένα στελέχη για πάντα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τα αντιβιοτικά κυνηγούν για πάντα υπερμικροβιακά σε νοσοκομειακά περιβάλλοντα.

Ωστόσο, σήμερα, ολόκληρος ο κόσμος είναι το σούπερ εργοστάσιο στελεχών για τη βιομηχανία εμβολίων / βιολογικών όπλων, και στην πραγματικότητα, υπάρχει κάτι πολύ πιο απειλητικό εδώ.

Fauci, το NIH και το ΚΚΚ χρειάστηκαν δισεκατομμύρια ανθρώπους για να χρησιμεύσουν ως εργοστάσια βιολογικών όπλων προκειμένου να επιταχύνουν το απόλυτο γενοκτόνο βιολογικό τους όπλο

Αποδεικνύεται ότι ο Fauci, το NIH και το CCP δεν κατάφεραν πραγματικά να χτίσουν ένα θανατηφόρο βιολογικό όπλο που θα εξαφάνιζε την ανθρωπότητα.

Το όπλο που κατασκεύασαν — SARS-COV-2 — είχε ως στόχο απλώς να πείσει δισεκατομμύρια ανθρώπους να πάρουν εμβόλια που θα μετέτρεπαν το σώμα τους σε εργοστάσια βιολογικών όπλων, έτσι ώστε η ανάπτυξη μεταλλάξεων να προχωρήσει στη συνέχεια παγκοσμίως.

Με αυτόν τον τρόπο, το κεντρικό στρατιωτικό σύμπλεγμα εμβολίων βιολογικών όπλων ήταν σε θέση να “αποκεντρώσει” το πρόγραμμα ανάπτυξης βιολογικών όπλων απελευθερώνοντας ένα σχετικά ήπιο στέλεχος στην άγρια φύση και ακολουθώντας το με ένα εμβόλιο για να επιταχύνει τις προσαρμογές του σούπερ στελέχους.

Στην πραγματικότητα, κάθε άνθρωπος που έχει πάρει το εμβόλιο είναι τώρα ένα κινούμενο εργοστάσιο βιολογικών όπλων, αναδεύοντας σούπερ στελέχη και “ρίχνοντας” τους σε όλη την κοινωνία με τη βοήθεια των διαβατηρίων εμβολίων τους.

Καθώς οι κρουαζιέρες, οι αθλητικές αρένες, οι αεροπορικές εταιρείες, τα πανεπιστήμια και άλλοι οργανισμοί ανακοινώνουν τώρα πολιτικές “εμβολιασμένων μόνο” για το ποιον θα επιτρέψουν να ξαναρχίσουν τις κανονικές δραστηριότητες, δημιουργούν συνθήκες “τέλειας καταιγίδας” για τη διάδοση του επόμενου παγκόσμιου ιικού στελέχους δολοφόνων, το οποίο θα είναι αποτέλεσμα τυχαίων μεταλλάξεων σε εμβολιασμένο άτομο, όχι σκόπιμη μηχανική σε γενετικό εργαστήριο.

Ο πραγματικός ιατρικός σκοπός του εμβολίου είναι να εξαλείψει τα λιγότερο θανατηφόρα στελέχη και να παρέχει πιέσεις προσαρμογής του ιού που επιταχύνουν τη δημιουργία πιο θανατηφόρων στελεχών.

Όλα αυτά έγιναν από το σχεδιασμό. Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να σχεδιάσουν το τέλειο όπλο στο εργαστήριο… έπρεπε να βάλουν ανθρώπους να δουλέψουν σαν πειράματα στο εργαστήριο. Και αυτό ακριβώς πέτυχε το εμβόλιο.

Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι να είναι γύρω

Τώρα, όποιος θέλει να επιβιώσει από το δολοφονικό κύμα “σούπερ στέλεχος” που μεταλλάσσεται αυτή τη στιγμή στα σώματα των εμβολιασμένων πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η παραμονή μακριά από εμβολιασμένους ανθρώπους μπορεί να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Οι εμβολιασμένοι είναι οι πιο επικίνδυνοι και, ως εκ τούτου, τους παρέχεται η μεγαλύτερη πρόσβαση στην κοινωνία.

Με τον εγωισμό και την επιστημονική τους άγνοια, αυτοί οι πρόθυμοι εθελοντές βιολογικών όπλων βοηθούν στην πραγματοποίηση του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς: μια παγκόσμια πανούκλα, που τροφοδοτείται μέσω αποκεντρωμένης, επιταχυνόμενης, προσαρμοστικής γενετικής διαμόρφωσης που βασίζεται σε δισεκατομμύρια πρόθυμους εθελοντές να χρησιμεύσουν ως εργαστήρια μετάλλαξης.

Η κλίμακα αυτού του παγκόσμιου ιατρικού πειράματος σε ζωντανά ανθρώπινα υποκείμενα ντροπιάζει ολόκληρο το ναζιστικό καθεστώς.

Όταν έρθει το επόμενο κύμα θανάτου, φυσικά, τα μέσα ενημέρωσης θα κατηγορήσουν τους ανεμβολίαστους, παρόλο που οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να πάνε πουθενά, όλο και περισσότερο. Είναι ο εμβολιασμένος που θα αυτοκτονήσει και άλλοι, γι ‘αυτό λέω ότι είναι μέρος μιας “λατρείας αυτοκτονίας εμβολίου”.

Το βλέπετε ήδη αυτό στα μέσα ενημέρωσης: Τα σούπερ στελέχη έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται και η τρέχουσα πλάκα εμβολίων πιθανότατα θα είναι εντελώς παρωχημένη αργότερα φέτος.

 Η Pfizer έχει ήδη ανακοινώσει το σχέδιό της να επωφεληθεί από τις ετήσιες ενέσεις εμβολίου κορωνοϊού, καθώς οι μεταλλάξεις και τα στελέχη εμπίπτουν σε ένα ατελείωτο μοτίβο επαναλαμβανόμενων επιχειρήσεων, όλα επιταχυνόμενα από το αρχικό εμβόλιο (από το σχεδιασμό).

Η σημερινή ενημέρωση κατάστασης αφηγείται την πλήρη ιστορία του τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά και πού πηγαίνει:

Brighteon.com/ed06dd3e-5cf4-4001-b2e6-27b62bac359c

Δείτε ένα νέο podcast ενημέρωσης κατάστασης κάθε εργάσιμη ημέρα στη σελίδα:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

 

Πηγή

Προβολές : 4,963


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα