ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Πώς η Big Pharma πούλησε εμβόλια στον κόσμο – Μέρος 1

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. Πώς η Big Pharma πούλησε εμβόλια στον κόσμο – Μέρος 1

25 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:556
Μοίρασέ το

Σε αυτό το πρώτο μέρος εντοπίζει τις απαρχές της εμμονής των εμβολίων ως “πανάκεια” πάνω από πέντε δεκαετίες πίσω, στις εκστρατείες εξάλειψης ασθενειών του Ιδρύματος Ροκφέλερ, μέχρι το ρόλο που έπαιξε στην υπονόμευση της ευρύτερης στρατηγικής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την υγεία, η οποία αποσκοπούσε στην αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, συγκεκριμένα του υποσιτισμού, του κακού νερού και της υγιεινής.

 

 

Εκατό  και πλέον χρόνια πριν, ο χαζαροεβραίος Ροκφέλλερ, έβαζε τις βάσεις για να αλλάξει και να καταστρέψει σε παγκόσμιο επίπεδο την Ιατρική Επιστήμη… και το κατέφερε με το χρήμα που μοίρασε σε Πανεπιστήμια, γιατρούς και φαρμακομαφίες.

Για περισσότερο από εκατό χρόνια, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, παρά ένα  συνοθήλευμα ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ ΚΑΙ “ΓΙΑΤΡΩΝ” ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Και να θυμάστε πως ο Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, σας παραπέμπω στις αποδείξεις περί ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και όχι περί ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ. Κλικάροντας με το ποντίκι σας πάνω σε κάθε τίτλο μπορείτε να διαβάσετε το θέμα.

 

Το ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΔΩ

Το ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΔΩ

Το ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΔΩ

Το ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΔΩ

 

 

Μετάφραση : Απολλόδωρος- Paula Jardine, 8 Φεβρουαρίου 2022, TWC


Ξεκινάει σήμερα, αποκλειστικά για το TCW, η αποκαλυπτική έρευνα της Paula Jardine σχετικά με την κατάληψη της παγκόσμιας πολιτικής δημόσιας υγείας από το κίνημα των εμβολίων, αποκλείοντας σχεδόν οτιδήποτε άλλο, τα τεράστια δισεκατομμύρια που αυτό απέφερε στους φαρμακοπαραγωγούς και τους επενδυτές στην πορεία, καθώς και τον ρόλο που παίζει πλέον στην ανάπτυξη κρατών επιτήρησης. Σε αυτό το πρώτο μέρος εντοπίζει τις απαρχές της εμμονής των εμβολίων ως “πανάκεια” πάνω από πέντε δεκαετίες πίσω, στις εκστρατείες εξάλειψης ασθενειών του Ιδρύματος Ροκφέλερ, μέχρι το ρόλο που έπαιξε στην υπονόμευση της ευρύτερης στρατηγικής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την υγεία, η οποία αποσκοπούσε στην αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών, συγκεκριμένα του υποσιτισμού, του κακού νερού και της υγιεινής.

ΚΑΤΑ τη διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών – πολύ πριν οι κυβερνήσεις χρησιμοποιήσουν το φόβο του Covid-19 για να συνηθίσουν τους πολίτες τους στην επιτήρηση της βιοασφάλειας μέσω συνεχών μαζικών δοκιμών σε υγιείς ανθρώπους, Test and Trace (τεστ και εντοπισμός) εντολές εμβολίων και διαβατήρια εμβολίων που αντικαθιστούν τα δικαιώματα των ανθρώπων να συμμετέχουν στην κοινωνία με εξαρτημένες άδειες – ο έλεγχος και η εξάλειψη των ασθενειών μέσω φαρμάκων έγινε σταδιακά ο μοναδικός και απώτερος στόχος της παγκόσμιας πολιτικής δημόσιας υγείας. Το καθαρό νερό, ο τερματισμός του υποσιτισμού, η βελτίωση της παραγωγής και του εφοδιασμού τροφίμων και η εκπαίδευση έχουν σχεδόν παραγκωνιστεί στην επιδίωξη του καθολικού εμβολιασμού.

Γράφοντας για την πολιτική του εμβολιασμού το 2017, ο ειδικός σε θέματα διεθνούς πολιτικής υγείας William Muraskin http://qcurban.org/faculty/william-muraskin/ προειδοποίησε ότι:

“ένας ολοκληρωτικός πόλεμος κατά των μικροβίων σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή από τους υποστηρικτές της εξάλειψης, οι οποίοι σκοπεύουν να επικρατήσουν ανεξάρτητα από τις επιλογές των κυβερνήσεων των αναπτυσσόμενων χωρών ή των λαών τους”.

Όπως και ο “πόλεμος ή τρομοκρατία”, επρόκειτο για μια έννοια ανοικτού τέλους, διφορούμενη και χρήσιμη για τη δικαιολόγηση μιας σειράς ενεργειών.

Το γεγονός ότι τα εμβόλια έχουν γίνει το όπλο επιλογής της παγκόσμιας υγείας οφείλεται σε δύο σημαίνοντα φιλανθρωπικά ιδρύματα που εργάζονται αμείλικτα για τον υβριστικό στόχο της εξάλειψης των ασθενειών μέσω του καθολικού εμβολιασμού.

Κατά το τελευταίο τέταρτο του αιώνα, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς (BMGF) βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του ευρέως αντιληπτού ανθρωπισμού, καλώντας την ανθρωπότητα να “επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα για την καταπολέμηση των ασθενειών” μέσω εμβολίων και επιτήρησης “just-in-time”.

Στην πραγματικότητα, το BMGF δεν είναι παρά ένας νεοεισερχόμενος σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι των εμβολίων, ενώνοντας έναν άλλο επιδραστικό ιδιωτικό αμερικανικό οργανισμό, το Ίδρυμα Ροκφέλερ (RF – Rockefeller Foundation), το οποίο έθεσε τις βάσεις γι’ αυτό πριν από χρόνια. Ιδρύθηκε από την οικογένεια του John D Rockefeller, του πρώτου δισεκατομμυριούχου στον κόσμο, ο οποίος έκανε τα χρήματά του μέσω της εταιρείας του Standard Oil, και ο ρόλος του RF στην προώθηση των εμβολίων ανάγεται στις πρωτοποριακές εκστρατείες εξάλειψης ασθενειών κατά του αγκυλόστομου και του κίτρινου πυρετού. Τα θεμέλια γι’ αυτό που έμελλε να γίνει ο πόλεμος κατά των μικροβίων τέθηκαν τις επόμενες δεκαετίες, με το RF να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς- ασκώντας την επιρροή του μέσω της τοποθέτησης διαχειριστών του RF σε πολυάριθμους διεθνείς οργανισμούς, αποφεύγοντας πάντα το είδος της δημόσιας προσοχής που προσέλκυσε το BMGF, λειτουργώντας σε μεγάλο βαθμό “κάτω από το ραντάρ”.

Στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας που συγκάλεσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το 1978 στην Άλμα Άτα του Καζακστάν, τα κράτη μέλη συμφώνησαν σε ένα ευρύ όραμα για την “Υγεία για όλους” ως θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα, το οποίο διατυπώθηκε σε μια σαφή διακήρυξη. Αυτό ήταν ένα μανιφέστο για τη βελτίωση της υγείας στον αναπτυσσόμενο κόσμο μέχρι το 2000, με την αύξηση του βιοτικού επιπέδου μέσω του καθαρού νερού, της βελτιωμένης υγιεινής και της διατροφής – τα θεμελιώδη στοιχεία που συμβάλλουν στην καλή υγεία. Σε αυτή την έκκληση για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η ανοσοποίηση κατά των κυριότερων μολυσματικών ασθενειών δεν ήταν παρά ένα από τα εργαλεία στο κουτί μαζί με “την εκπαίδευση, την παροχή τροφίμων και τη σωστή διατροφή, την επαρκή παροχή ασφαλούς νερού και βασικών συνθηκών υγιεινής, την υγειονομική περίθαλψη της μητέρας και του παιδιού, συμπεριλαμβανομένου του οικογενειακού προγραμματισμού, την πρόληψη και τον έλεγχο των τοπικά ενδημικών ασθενειών, την κατάλληλη θεραπεία των κοινών ασθενειών και τραυματισμών και την παροχή βασικών φαρμάκων”.

Η διακήρυξη της Άλμα Άτα δυσαρέστησε το Ίδρυμα Ροκφέλερ επειδή το όραμα και η στρατηγική ήταν αντίθετα προς το μοντέλο θεραπείας ή εξάλειψης των ασθενειών που είχε πρωτοστατήσει κατά του αγκυλοσκώληκα, του κίτρινου πυρετού και της ελονοσίας. Το RF συγκάλεσε μια δική του διάσκεψη έξι μήνες αργότερα στο Bellagio της Ιταλίας για να αναπτύξει μια αντί-αντίδραση. Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ, ήταν ένας από τους υπαλλήλους τους, ο Δρ Rafe Henderson, που ενθάρρυνε πρώτος τον ΠΟΥ να υιοθετήσει τα εμβόλια. Το 1977 αποσπάστηκε στον ΠΟΥ για να διευθύνει το Διευρυμένο Πρόγραμμα Εμβολιασμού (EPI).

Μιλώντας στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας 30 χρόνια αργότερα, ο Δανός γιατρός και πρώην γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Dr. Halfdan Mahler
υπενθύμισε στο ακροατήριό του “την υπερβατική ομορφιά και σημασία του ορισμού της υγείας στο Καταστατικό του ΠΟΥ”, την υγεία ως “κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι απλώς την απουσία ασθένειας ή αναπηρίας”.

Εξέφρασε τη λύπη του για την ταχεία απώλεια ενδιαφέροντος των δωρητών και τη διαστρέβλωση της ίδιας της ουσίας του οράματος της Άλμα Άτα και της στρατηγικής της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης “υπό το δυσοίωνο όνομα Επιλεκτική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία αντανακλούσε σε μεγάλο βαθμό τις προκαταλήψεις των εθνικών και διεθνών δωρητών και όχι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των αναπτυσσόμενων χωρών”.

Η Επιλεκτική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η αντιπολίτευση του Ιδρύματος Rockefeller στην Άλμα Άτα, γραμμένη από τον Διευθυντή Επιστημών Υγείας του, Δρ Kenneth Warren, ήταν ένα πακέτο “επιστημονικών” λύσεων για την κάλυψη των προβλημάτων υποδομής και του συστήματος. Πίστευαν ότι το “GOBI”, το ακρωνύμιο του Ταμείου Έκτακτης Ανάγκης των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (Unicef) για τα τέσσερα βασικά μέτρα για τη διατήρηση της υγείας των παιδιών στις αναπτυσσόμενες περιοχές – παρακολούθηση της ανάπτυξης, επανυδάτωση από το στόμα, μητρικός θηλασμός και ανοσοποίηση – θα μπορούσε να μειώσει στο μισό το ποσοστό παιδικής θνησιμότητας στις αναπτυσσόμενες χώρες. Σύμφωνα με τον Warren, οι επιστημονικές εξελίξεις του GOBI ήταν πιο ρεαλιστικά και οικονομικά αποδοτικά προσωρινά μέτρα.

Ενώ ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Mahler προσπαθούσε να υλοποιήσει το ευρύτερο πρόγραμμά του “Υγεία για όλους”, το Ίδρυμα Ροκφέλερ ήταν απασχολημένο με την εξεύρεση τρόπου να το παρακάμψει. Ο James P Grant, διαχειριστής του Ιδρύματος Rockefeller και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του, προτάθηκε ως υποψήφιος για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Unicef. Ο Grant, που εξυμνήθηκε από τον Bill Gates ως “οραματιστής ηγέτης”, διορίστηκε στη θέση αυτή το 1980 από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Kurt Waldheim.

Γράφοντας αργότερα για την έναρξη της παγκόσμιας στρατηγικής για την υγεία, ο Δρ Kenneth Warren επικεντρώθηκε σχεδόν αποκλειστικά στον εμβολιασμό. Εξήγησε πώς τον Μάιο του 1983 ο Jonas Salk, ο εφευρέτης του εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας, ο οποίος διεξήγαγε σθεναρή εκστρατεία υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού καθ’ όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης ζωής του, αποκαλώντας τον καθολικό εμβολιασμό των παιδιών κατά των ασθενειών “ηθική δέσμευση”, και ο Robert McNamara, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο οποίος είχε ταχθεί υπέρ της μείωσης του πληθυσμού, υποστηρίζοντας ότι η αύξηση του πληθυσμού ήταν η δεύτερη μετά τον πυρηνικό πόλεμο παγκόσμια απειλή, έπεισαν από κοινού τη Unicef ότι το Διευρυμένο Πρόγραμμα Εμβολιασμού που διηύθυνε ο Rafe Henderson για τον ΠΟΥ έπρεπε να επιταχυνθεί. Ο Γουόρεν καταγράφει πώς το 1984 το Ίδρυμα Ροκφέλερ βοήθησε να οργανωθεί μια κοινοπραξία οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, για την προώθηση αυτού του στόχου και πώς, μέσα σε έξι χρόνια, επιτεύχθηκε το 80% της ανοσοποίησης (εμβολιασμού).

Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό πόσο σπάνια οι εκθέσεις του ΠΟΥ “Υγεία για όλους” εκείνης της εποχής, στις αρχές της δεκαετίας του 1980, αναφέρουν την ανοσοποίηση, ενώ αντίθετα σημειώνουν σταθερά ότι οι ασθένειες στις αναπτυσσόμενες χώρες που προκαλούνται από παράσιτα, έντομα και λοιμώξεις συνδέονται στενά με τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, κυρίως με τον υποσιτισμό ή την οριακή διατροφή και την κακή υδροδότηση. Όταν ο εμβολιασμός αναφέρεται σε αυτές τις εκθέσεις είναι ως “ένα” εργαλείο και όχι ως “το” εργαλείο για την αντιμετώπιση των ασθενειών.

Η προσθήκη της λέξης “καθολικός” πριν από τον εμβολιασμό συνέπεσε με την άφιξη του Grant στη Unicef. Όσο αθώα και αν φαινόταν, η προσθήκη αυτής της μοναδικής προσδιοριστικής λέξης είχε εκτεταμένες επιπτώσεις. Ο καθολικός εμβολιασμός ήταν μια πολιτική επιλογή, και αυτή που προτιμήθηκε από το RF και τους ακόλουθούς του στο CDC.

Δύο χρόνια μετά την έναρξη της θητείας του, ο Grant μετονομάζει την Επιλεκτική Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του RF σε Επανάσταση Επιβίωσης και Ανάπτυξης των Παιδιών της Unicef.

Φράσεις που παραπέμπουν στην Πολιτιστική Επανάσταση του Μάο είναι, εκπληκτικά, διάσπαρτες παντού. Σύντομα διαφήμιζε τα εμβόλια ως πρωτοποριακά και χαμηλού κόστους και η προσπάθεια για καθολικό εμβολιασμό άρχισε να γίνεται σοβαρά, με στόχο το 90% των παιδιών στον αναπτυσσόμενο κόσμο να είναι εμβολιασμένα κατά της διφθερίτιδας, του τετάνου, του κοκκύτη (DTP), της πολιομυελίτιδας, της ιλαράς, της παρωτίτιδας, της ερυθράς και της φυματίωσης μέχρι το 1990, χωρίς να έχει σημασία αν τα παιδιά αυτά είχαν καθαρό νερό για να πιουν ή επαρκή τροφή ή υγιεινή.

Αύριο στο TCW η Paula Jardine αναφέρει πώς δύο “φιλανθρωπικά” ιδρύματα ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προώθηση ενός παγκόσμιου προγράμματος που θα “ανέτρεπε την τύχη των στάσιμων κατασκευαστών εμβολίων”.


Δικτυογραφία:
https://www.conservativewoman.co.uk/how-big-pharma-sold-vaccines-to-the-world-part-1/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

 

 

Οι αναρτήσεις ντοκουμέντα για τον ρόλο του Ροκφέλλερ και των ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ και αφυπνιστικό φωτογραφικό υλικό

 

 

Πιο επίκαιρο από ποτέ, αποκαλυπτικό άρθρο του 1976!!! Η ισπανική γρίπη του 1918 Προκλήθηκε από Εμβόλια;

Λέγεται ότι η επιδημία γρίπης του 1918 σκότωσε 20.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αλλά, στην πραγματικότητα, οι γιατροί τους σκότωσαν με τις χονδροειδείς και θανατηφόρες θεραπείες και τα φάρμακά …

Τρομακτικές αποκαλύψεις, πίσω από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (Μέρος 5ο)

Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ « ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ » ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΩΠΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ « Η Συναρχία… είναι « κυβέρνηση από μυστικές εταιρείες » , ή από μια ομάδα μυημένων που λειτουργούν από …

Τρομακτικές αποκαλύψεις, πίσω από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (Μέρος 4ο)

Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ « ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ » ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ Ας ελπίσουμε ότι ο αναγνώστης αρχίζει να βλέπει ότι οι παγκόσμιοι συνωμότες έχουν τους πράκτορες τους να εργάζονται και …

”Σιωπηλά Όπλα Ήσυχοι Πόλεμοι”: Ολόκληρο το συγκλονιστικό έγγραφο μεταφρασμένο για πρώτη φορά στα ελληνικά

Λέγεται ότι το Silent Weapons for Quiet Wars, ένα Εισαγωγικό Εγχειρίδιο Προγραμματισμού, αποκαλύφθηκε τυχαία στις 7 Ιουλίου 1986 όταν ένας υπάλληλος της Boeing Aircraft Co. αγόρασε ένα αντιγραφικό της IBM …

Οι Εβραίοι Δημιούργησαν την Κομμουνιστική Κίνα, Ένα εκπληκτικό άρθρο και στο βάθος ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

Οι Ρότσιλντ [Rothschild] στην Κίνα; Οι Εβραίοι δημιούργησαν την Κομμουνιστική Κίνα! Με την Κίνα υπό την κατοχή τους, το Θιβέτ ήταν το επόμενο στη λίστα καθώς ήταν το τελευταίο οχυρό …

Καταγγελία-«ΒΟΜΒΑ» από ορθόδοξο ηγέτη: «Το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδοτεί διαδηλώσεις»

Έτσι θα ρίξουν τους πολιτικούς; Αντιλαμβάνεται κανείς πως σε χρόνο μηδέν, εφόσον έχουν τις κατάλληλες υποδομές και προσβάσεις εντός της κάθε χώρας, οι συγκεκριμένες “ύποπτες ΜΚΟ” μπορούν να τεστάρουν επί …

Μόλις έγινε γνωστό : Ποινική Kαταγγελία που Κατατέθηκε στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας για Δολοφονίες και Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας

Η καταγγελία διαθέτει εκτεταμένα, λεπτομερή στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι κατηγορούμενοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν από κοινού την ανάπτυξη και απελευθέρωση μιας τοξίνης βιολογικού πολέμου με διπλό στόχο τον παγκόσμιο αποπληθυσμό, …

Ο Θάνατος της Επιστήμης και η Αναγέννηση της Δεισιδαιμονίας. (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Η επιστήμη, η πραγματική επιστήμη, είναι νεκρή. Σήμερα, η αυτοαποκαλούμενη “άρχουσα τάξη” – η κυβέρνηση, οι Fauci-δες, οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, ή κάποιος ή κάτι ακόμη πιο πέρα από αυτό, θέτει …

Ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, αποκαλύπτει και αναλύει την μελέτη του Ιδρύματος Ροκφέλλερ, LOCK STEP, με την οποία θα δοκιμαστεί απάνθρωπα η ανθρωπότητα. (βίντεο)

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Σύμφωνα με το σενάριο lock step, ακούστε, ο κόσμος μας θα εισέλθει στην εποχή της αυταρχικής διακυβέρνησης, χαρακτηριστικά γνωρίσματα της οποίας θα είναι η ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ και ο …

Πώς το Ίδρυμα Ροκφέλερ Χρηματοδότησε Σιωπηλά το Εμβόλιο Κατά της Γονιμότητας

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική έρευνα, διότι η οικογένεια Ροκφέλερ, η οποία χρονολογείται από τον βαρόνο του πετρελαίου John D. Rockefeller, βρίσκεται στην αιχμή της χρηματοδότησης της πολιτικής και της …

Η ιστορία του καρτέλ του Φαρμάκου. (Ένα τρομακτικό οδοιπορικό της Εβραιοσιωνιστικής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, σε βάρος όλης της ανθρωπότητας)

Ο στόχος της παγκόσμιας στρατηγικής ήταν να μονοπωλήσει την υγεία για δισεκατομμύρια ανθρώπους, με χάπια που σχεδόν καλύπτουν τα συμπτώματα, αλλά σχεδόν ποτέ δεν αντιμετωπίζουν τη βασική αιτία της ασθένειας …

Οι Ίδιοι Σκοτεινοί Άνθρωποι Κατέχουν Τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία (BIG PHARMA) Και Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

  Η BlackRock και η Vanguard, μεμονωμένα και συνδυαστικά, κατέχουν αρκετές μετοχές ανά πάσα στιγμή, ώστε μπορούμε να πούμε ότι ελέγχουν εύκολα τόσο τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία όσο και τα συγκεντρωτικά παραδοσιακά …

Louis Pasteur, Ανέλεγκτη Απάτη: Οι Αντιεπιστημονικές Καταβολές της «Θεωρίας των Μικροβίων» (Germ Theory)

Το έργο του Pasteur δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια αντιεπιστημονική απάτη που αφέθηκε χωρίς αμφισβήτηση και έλεγχο πριν υιοθετηθεί από τη σύγχρονη ιατρική ως η θεμελιώδης προσέγγιση της ασθένειας …

Εμβολιασμός; Ο ιός δεν υπάρχει! Πίσω απ’ όλα, κρύβεται Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ και το Σχέδιο αποπληθυσμού του Μπιλ Γκέιτς. ( Μέρος III)

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλεί τον προτεινόμενο εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού “Τελική Λύση” (CBS, “The Late Show with Stephen Colbert”, Απρίλιος 2020). Ο όρος αυτός είναι πασίγνωστος για τη χρήση του …

Εμβολιασμός; Ο ιός δεν υπάρχει! Εντυπωσιακή Σιωνιστική σύνδεση και Χρηματοδότηση. (Μέρος II)

Μέσω των εξαγορασμένων κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, οι μάζες έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι: ”πολιορκούνται συνεχώς από έναν αόρατο εχθρό- εχθρικούς ιούς ή βακτήρια που προσπαθούν να εισέλθουν στο σώμα από …

Εμβολιασμός ; Ο ιός Δεν Υπάρχει! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΚΟ που οδηγεί τους κυβερνήτες μας. (Μέρος 1)

Μία εκπληκτική δουλειά, μία εξαιρετική έρευνα της δημοσιογραφικής ομάδας του Ολλανδικού ιστοτόπου commonsensetv.nl Σε τρία άρθρα, λόγω του τεράστιου όγκου αποδεικτικού υλικού ανασυστήνουν και παρουσιάζουν την γέννηση της “Σύγχρονης Ιατρικής” …

Εμβολιασμός ; Ο ιός Δεν Υπάρχει! (Μέρος 1)

  Η πραγματική ατζέντα δεν έχει να κάνει με έναν ιό από τον οποίο εξαπατόμαστε, αλλά με ένα σχέδιο που έχει ως στόχο να σας αφαιρέσει κάθε αυτοδιάθεση και να σας …

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

Κάθε μέρα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας όλο και περισσότερα στοιχεία που αποκαλύπτουν τα σατανικά σχέδια της ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ …

ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ… Η χειραγώγηση μέσω του ποδοσφαίρου και η κλοπή του εθνικού πλούτου της Ελλάδας

“Κρατείστε αποπροσανατολισμένη την προσοχή του κοινού μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα αιχμαλωτισμένη σε θέματα χωρίς πραγματική σημασία. Κρατήστε το κοινό απασχολημένο, απασχολημένο, απασχολημένο χωρίς χρόνο για να σκέφτεται να …

NWO Exposed: Το έγγραφο 170 σελίδων «δίκτυο COVID» αποκαλύπτει συνδέσμους μεταξύ κυβερνητικών υπηρεσιών, ΟΗΕ, ΕΕ, WEF, Facebook, Google, Gates & Rockefeller Foundation και άλλων

Αυτό που στην πραγματικότητα αναφέρουν είναι μια παγκόσμια συνωμοσία για τη δημιουργία μιας τεχνοκρατικής παγκόσμιας κυβέρνησης, με τη συγχώνευση των εθνικών οργανισμών με ιδιωτικές εταιρείες, ΜΚΟ και διεθνείς γραφειοκρατίες. Ως …

Υπάρχει ασιατική μυστική οργάνωση που σχεδιάζει να καταστρέψει τη Δύση και την Αυτοκρατορία Rockefeller – Rothschild;

Ο Fulford ισχυρίζεται ότι αυτή η αρχαία ασιατική μυστική οργάνωση έχει μέλη πάνω από 6 εκατομμύρια άτομα, συμπεριλαμβανομένων 1,8 εκατομμυρίων γκάνγκστερ από την Ασία. Ισχυρίζεται ότι τα άλλα μέλη, που …

Ο Μάξ Κάιζερ, αποκαλύπτει ποιοί καταστρέφουν την Αμερική και τι επιδιώκουν.

MAX KEISER: “Αυτές οι τρεις οικονομικές οικογένειες, οι Ρότσιλντ, οι Μόργκανς και ο Ροκφέλερ κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για να καταστρέψουν τη συνταγματική ελευθερία στην Αμερική και να φέρουν …

Οἱ εὐγονιστές, ψυχοπαθεῖς ὀλιγάρχες στό ἴδιο «ἔργο» μέχρι σήμερα !

Οἱ ἴδιοι μέχρι σήμερα εἶναι πρωταγωνιστές στό ἴδιο σχέδιο ἐξολοθρεύσεως τῆς Ἀνθρωπότητος. Οἱ ἴδιες οἰκογένειες μέ τούς ἀπογόνους τους ὡς συνεχιστές. Ἀπό ἐκεῖνα τά πρόσωπα,τούς «ἐπιστήμονες» πού τότε ἔπαιξαν τόν …

Από την φρίκη των 100.000.000 ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ της “Ισπανικής Γρίπης”, ως την φρίκη της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ένα ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, δρόμος. (βίντεο)

Η «ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ» του 1918: ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ Ο «Έλεγχος γεγονότων» (fact checking) παρέχεται συχνά από συγγραφείς επί πληρωμή από τις φαρμακευτικές εταιρείες και όχι από επαληθευμένες, ανεξάρτητες πηγές …

Αυτοί κατέστρεψαν την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αυτοί οι σατανάδες χαζαροεβραιοσιωνιστές κατάστρεψαν τις Παιδείες όλων των κρατών και την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …
1

Οἱ εὐγονιστές, ψυχοπαθεῖς ὀλιγάρχες στό ἴδιο «ἔργο» μέχρι σήμερα !

Οἱ ἴδιοι μέχρι σήμερα εἶναι πρωταγωνιστές στό ἴδιο σχέδιο ἐξολοθρεύσεως τῆς Ἀνθρωπότητος. Οἱ ἴδιες οἰκογένειες μέ τούς ἀπογόνους τους ὡς συνεχιστές. Ἀπό ἐκεῖνα τά πρόσωπα,τούς «ἐπιστήμονες» πού τότε ἔπαιξαν τόν …

«ΒΟΜΒΑ» μεγατόνων! Αυτοί πληρώνουν την ενημέρωση για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια! Θα το διαψεύσουν τα χρυσοπληρωμένα HOAXES του Σόρος;;;

Το  Ίδρυμα Rockefeller εξέδωσε δελτίο τύπου ανακοινώνοντας νέα χρηματοδότηση ύψους 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων για, μεταξύ των άλλων, «την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης για την υγεία» και «συγκεχυμένων, ανακριβών και επιβλαβών πληροφοριών …

Καθαρή Γενοκτονία…Σε ανύποπτο χρόνο δημοσιεύτηκε οτι θα μας σκοτώσουν με τεχνητούς ιους και τα σκευάσματα τους.

Παρουσιάζοντας το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ πρόσωπο του ο Μητσοτάκης δεν θα διστασει  να κυνηγήσει ανελέητα οσους δεν εμβολιάζονται..στρέφοντας Κοινωνικές ομάδες εναντίον του και κατα της Κυβερνητικής πολιτικής .. Η λύσσα τους εχει …

(ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ) Η χειραγώγηση του χρήματος και της γλώσσας: οι νέες μέθοδοι των συγχρόνων ολιγαρχών

Είναι πλέον προφανές ότι η άρχουσα ελίτ είναι τελείως αποκομμένη από τον λαό τον οποίο κυβερνά, και ακόμη και αυτή ελέγχεται και λαμβάνει εντολές από άλλες, κυρίως οικονομικές, ελίτ. Οι πολίτες …

Σενάριο «βόμβα» για πανδημία και μέτρα από το 2010!!!

 Λένε πως δεν έχει σχέση με τον COVID! ΒΙΝΤΕΟ που κάνει κρότο …

Ἡ σύγχρονη ἱατρική ὡς σατανική λατρεία

Η σύγχρονη ιατρική είναι ένας κλάδος των Illuminati, μιας σατανικής λατρείας που ελέγχει και εκμεταλλεύεται την κοινωνία κάνοντας τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν …

Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο: Kαρδιολόγος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος: “Οι εμβολι@σμένοι θα ευθύνονται για την φονική μετάλλαξη του ιού που έρχεται!!

Αυτό συμπεραίνεται από επιστημονική μελέτη 43 έγκριτων καθηγητών στο μεγάλο αμερικανικό πανεπιστήμιο ΤΗΕ ROCKEFELLER UNIVERSITY ( + επίσημες αναρτήσεις του πανεπιστημίου) …

Με όλη μου την αγάπη αφιερωμένο στην αφύπνιση των ανθρώπων. Δείτε τι “ποτίζουν” εμάς και τα παιδιά μας, με ποιον τρόπο και ποίος ο σκοπός τους…. (βίντεο)

Μιλάνε για το πώς ξεκίνησε το κίνημα της ευγονικής στην Αμερική μέσω των χρηματοδοτήσεων Ροκφέλερ, Φορντ και Κάρνεγκι, και ότι αυτό που ξεκίνησε ως πρόγραμμα «Επιστήμη του Ανθρώπου», ήταν μια …

Η Σύγχρονη Ιατρική Έχει Περιέλθει σε Δεινή Θέση. (Άρθρο ΣΕΙΣΜΟΣ, που καταρρίπτει την … “ιατρική ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ” και τον … ΚΟΡΟΝΟΪΟ!)

Δισεκατομμύρια δολάρια, εκατομμύρια θέσεις εργασίας και εκατοντάδες χιλιάδες ώρες έρευνας, βασίζονται σε εσφαλμένες θεωρίες όπως «τα μικρόβια προκαλούν ασθένειες». Φανταστείτε να έπρεπε να παραδεχτούμε ότι χάθηκαν εκατοντάδες χρόνια έρευνας και …

NTOKOYMENTO: Κατατέθηκε προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Χάγης κατά ισραηλινής κυβέρνησης για παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης!!!

“Το πείραμα που πραγματοποιεί η Pfizer στο κράτος του Ισραήλ (σσ. κατ’ ομολογία του Διευθύνοντα Συμβούλου της) πραγματοποιήθηκε κατά παράβαση του κώδικα της Νυρεμβέργης, ο οποίος αποτελεί μέρος του διεθνούς …

Σχέδια Παγκόσμιου Αποπληθυσμού: Οδεύοντας προς την «Τελική Λύση». Γίνε εσύ ο κρίκος στην αλυσίδα της σωτηρίας των ανθρώπων.

Όσο σαν άνθρωποι και σαν κοινωνίες δεν αναρωτιόμαστε και δεν επιχειρούμε, έστω, απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήματα, τις απαντήσεις θα τις δίνουν οι εξουσιαστές. Και είναι πολύ ξεκάθαρες. Τεχνολογικού, οικονομικού …

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας. Είναι ένα «στημένο παιχνίδι» εις βάρος της Ελλάδας;

Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας. Οι εχθροί – διεκδικούν κομμάτια αυτής της ιερής γης – απ’ έξω και οι Δούρειοι Ίπποι από μέσα τους βοηθάνε. Σήμερα η CIA ελέγχει πλήρως την …

Γερμανία: Το Κοινοβούλιο Προωθεί Το «Σήμα Του Τέρατος» Με Επικύρωση Της Ατζέντας ID2020

Σχεδιασμένο από κανέναν άλλο εκτός από τον Bill Gates, Ατζέντα ID2020 είναι μέρος ενός μεγαλύτερου “πακέτο εμβολιασμού” που χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Rockefeller, Accenture, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), και η Παγκόσμια Συμμαχία για …

Η ομολογία του δισεκατομμυριούχου Ροκφέλερ για την παγκόσμια νεοταξική συνωμοσία και οι  προκατειλημμένοι  αρνητές κάθε συνωμοσίας.

DAVID ROCKFELLER: “Μερικοί πιστεύουν ακόμη και ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής κλίκας (Cabal)  που λειτουργεί ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως «διεθνιστές» και …

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

  Είναι επομένως το λεπτομερές σχέδιο μάχης για έναν μέχρι σήμερα άνευ προηγουμένου πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, που πωλείται ως πανδημία που δεν υπήρχε ποτέ εκτός από τα μέσα ενημέρωσης …

Έκβαση των Αμερικανικών Εκλογών στις 20/1

Απ΄όσο γνωρίζω οι Rockefellers, οι Rothschilds και οι συνεργάτες τους, έκαναν μια συμφωνία με την Κίνα «για να εκλέξουν τον Μπάιντεν» και στη συνέχεια να τον απομακρύνουν μετά από ένα …

Εκεί που η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν είναι σαν την “ΤΥΦΛΗ ελληνική δικαιοσύνη”. Τριμελές Εφετείο Περού: «Ο COVID-19 είναι δημιούργημα του Μ.Γκέιτς και του Τζ.Σόρος – Αυτοί τον κατασκεύασαν»

Σύμφωνα με τους δικαστές του Εφετείου Tito Gallegos, Luis Leguía και Tony Changaray, οι δημιουργοί του COVID-19 θα εξακολουθούν να δρουν και να τον χρησιμοποιούν σε απόλυτη μυστικότητα μέσω των …

(ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ) Ο John D Rockefeller ίδρυσε τη σύγχρονη «δυτική ιατρική» με βάση τα Φάρμακα και τα Νοσοκομεία — Η σύγχρονη «δυτική ιατρική» είναι η  «ιατρική» του Rockefeller 

 Κάθε φορά που πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν κατά την διάρκεια μιας σκηνοθετημένης επίθεσης «ψευδούς σημαίας» (False Flag) (όπως π.χ. 3.000 άτομα στις 9/11) ή σε μια σκηνοθετημένης επίθεσης «μαζικών πυροβολισμών» (τίποτα …

Φαρμακευτικές εταιρείες και η χαμένη μας υγεία, θυσιασμένη στον βωμό του απάνθρωπου κέρδους

  Οι κατηγορίες αναφέρουν, ότι η όλη διαδικασία δεν είναι τυχαίο αποτέλεσμα ή συμπτώσεως, ή αμέλειας, παρά αποτελεί ένα οργανωμένο σχέδιο οικονομικής αφαίμαξης και ύπουλης αργής εξόντωσης της ανθρωπότητας …

Ερωτήματα στην Κεραμέως της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ.. ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. (Πολύ σημαντικό βίντεο)

  Κάποια στιγμή πρέπει να το εμπεδώσουμε, να πάψουμε να τους αναγνωρίζουμε ως κατάλληλους να κυβερνούν, να πάψουμε να υπακούμε! …

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! (βίντεο)

Ναι η ιστορία επαναλαμβάνεται και θα επαναλαμβάνεται όσο υφίσταται η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ… δηλαδή, ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ …

Αποδεικτικά στοιχεία της τρομοκρατικής επιχείρησης “COVID-19”.. της βιοτρομοκρατίας.

Ο κορωναϊός δεν γεννήθηκε στην Κίνα, αλλά στο μυαλό των κεφαλαιοκρατών. Ήδη σήμερα, η ιδέα ενός «ιδανικού μοντέλου» του κράτους, που βλέπουμε στο μυθιστόρημα του Τζορτζ ‘Οργουελ του 1984, είναι …

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ: ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΓΕΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΙΟΣ, ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ.

Να θυμίσω εδώ , για όσους ακόμη δεν ξέρουν,  το σχέδιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης το όποιο είναι: μια παγκόσμια κυβέρνηση για όλους (των σιωνιστών εβραίων με όχημα την Αμερική), πανθρησκεία …

Υποχρεωτικά εμβόλια και ψηφιακές ταυτότητες. Οι τεχνοκράτες, οι ολιγάρχες και οι σχεδιαστές δεν θέλουν να χειραφετήσουν τους λαούς του κόσμου, αλλά να τους υποδουλώσουν και να τους ελέγξουν. Μην τους αφήσετε.

  Μια ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μέσο παρακολούθησης της προσωπικής δραστηριότητας και ένα μέσο περιορισμού και ρύθμισης της πρόσβασης και της συμπεριφοράς. Είναι αντίθετο με τους …

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 556


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα