Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

9 Νοεμβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:603
Μοίρασέ το
 
Αυτό είναι το ΔΟΓΜΑ Μπάιντεν!
Παγκόσμια τάξη, Ελλάδα/Τουρκία, Ρωσία και ΙΣΛΑΜ

Καλλιόπη Σουφλή

Αφιερωμένο σε όσους πανηγύρισαν την εκλογή του διεθνιστή πολιτικού…

Ο Τζο Μπάιντεν, λίγο πριν την εκλογή του, περιέγραψε με άρθρο  του στο Foreign Affairs, τι μας περιμένει εφεξής με το Βαθύ Κράτος στον Λευκό Οίκο.

Ο Μπάιντεν, μαζί με τον Ομπάμα, ο οποίος πλέον θα συνεχίσει το έργο που είχε αφήσει στην μέση με βιτρίνα τον τότε αντιπρόεδρό του, θα ανατρέψουν την πολιτική Τραμπ μείωσης της ανεργίας και διακοπής του ακραίου αμερικανικού παρεμβατισμού στον πλανήτη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η στάση απέναντι στην Τουρκία, την οποία το Βαθύ Κράτος θέλει πίσω στο «μαντρί» της παγκοσμιοποίησης και είναι έτοιμο να της κάνει παραχωρήσεις ακόμα και εις βάρος της Ελλάδας.

 

Ο Μπάιντεν  τιτλοφορεί το άρθρο τους ως εξής: «Γιατί η Αμερική πρέπει να ηγηθεί ξανά».

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αναδεικνύει τον κεντρικό πυρήνα της εξωτερικής πολιτικής της νέας αμερικανικής διοίκησης, την επαναπροσέγγιση με το φανατικό Ισλάμ, την επαναφορά της αριστερής νοοτροπίας στην διακυβέρνηση και την οικονομία, την προώθηση της Ατζέντας 2030 του Ο.Η.Ε..

 

Τα σημαντικά σημεία:

 

 • Οι προκλήσεις που θα καθορίσουν την εποχή μας: η αλλαγή του κλίματος (σ.σ. στην αρχή το έλεγαν υπερθέρμανση, τώρα υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή), η ανανεωμένη απειλή του πυρηνικού πολέμου και η «αποδιοργανωτική» τεχνολογία.

 

 • Ο Τραμπ υποβάθμισε και απέρριψε συμμάχους και εταίρους, αποδυνάμωσε τους δικούς μας επαγγελματίες πληροφοριών, τους διπλωμάτες τα στρατεύματα. Ενθάρρυνε τους αντιπάλους στην Β. Κορέα, Ιράν, Συρία, Αφγανιστάν Βενεζουέλα.

 

 • Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα Δημοκρατίας (σ.σ. ποια είναι αυτά;;;)

 

 • Ο νέος πρόεδρος πρέπει να διασώσει την φήμη της χώρας, να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην Ηγεσία των ΗΠΑ, να κινητοποιήσει την χώρα και τους συμμάχους για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο (σ.σ. βιάζονται!!!).

 

 • Θα πάρω άμεσα μέτρα για να ανανεώσουμε τις συμμαχίες μας και να έχουμε πάλι την Αμερική να ηγείται του κόσμου (σ.σ. παγκόσμιος μπόγιας ξανά. Κακός ο Τραμπ που δεν άρχισε ΟΥΤΕΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ).

 

 • Στον πρώτο χρόνο θητείας θα συγκαλέσω Παγκόσμια Διάσκεψη για την Δημοκρατία για  διαμόρφωση κοινής ατζέντας

 

 • Εξωτερική πολιτική για την Μεσαία τάξη (σ.σ. ωχ!!!).

 

 • Η Οικονομική ασφάλεια είναι εθνική ασφάλεια. Μεγάλες επενδύσεις  σε υποδομές.

 

 • Συμφωνίες εμπορίου: Το ερώτημα είναι, ποιός γράφει τους κανόνες που διέπουν το εμπόριο; Ποιος θα διασφαλίσει ότι θα προστατεύει τους εργαζόμενους, το περιβάλλον, τη διαφάνεια και τους μισθούς της μεσαίας τάξης; Οι Ηνωμένες Πολιτείες, όχι η Κίνα, θα πρέπει να ηγούνται αυτής της προσπάθειας (σ.σ. Η Κίνα προφανώς απέτυχε στον ρόλο που της είχε ανατεθεί, ως νέας έδρας της διεθνιστικής Αριστεράς. Τα ηνία επιστέφουν στις ΗΠΑ με την νίκη Μπάιντεν).

 

 • Θα παραμείνουμε η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο (σ.σ. Μήνυμα στον Πούτιν).

 

 • Είναι ώρα να τερματίσουμε τους ατέρμονες πολέμους που έχουν στοιχίσει στις ΗΠΑ αμέτρητο αίμα και πόρους. Θα επιστρέψουμε στην Αμερική την μεγάλη πλειοψηφία των στρατιωτών μας από το Αφγανιστάν και την Μ.Ανατολή και θα περιορίσουμε την αποστολή μας καθώς νικάμε την Αλ Κάιντα και το ISIS, και θα πρέπει να τερματίσουμε την υποστήριξη μας στον πόλεμο της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη (σ.σ. Εδώ γελάνε! Ο Ομπάμα ξεκίνησε-συμμετείχε σε επτά πολέμους, ενώ ο Τραμπ δεν έκανε ούτε έναν, αποσύροντας μάλιστα και στρατεύματα. Οι διεθνιστές της Ουάσινγκτον θα προσπαθήσουν μεν να επιβληθεί παντού ειρήνη {= τερματισμός αντιδράσεων και περιφερειακών συγκρούσεων που δεν συμφέρουν την διεθνιστική τάξη πραγμάτων}, προκειμένου να εγκαθιδρυθεί παγκόσμια κυβέρνηση, κατά άλλους παγκόσμια χούντα, αλλά όπως θα δείτε παρακάτω θα επαναφέρει τον αμερικανικό παρεμβατισμό).

 

 • Πρέπει να είμαστε ισχυροί και έξυπνοι συγχρόνως .Όχι πια μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις με την μεταφορά και ανάπτυξη δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών. Αλλά χρήση μερικών εκατοντάδων ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων και χρήση νέων τεχνολογιών και πληροφοριών για την υποστήριξη των εταίρων μας έναντι του κοινού εχθρού. Αυτές οι μικρής κλίμακας αποστολές είναι βιώσιμες στρατιωτικά, οικονομικά και πολιτικά και προωθούν τα εθνικά συμφέροντα (σ.σ. δεν αλλάζει ο σκοπός λοιπόν, απλά η μέθοδος: η Αμερική ξαναγίνεται παγκόσμιος μπόγιας).

 

 • Το ΝΑΤΟ είναι στον πυρήνα της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Το Κρεμλίνο φοβάται ένα ισχυρό ΝΑΤΟ (σ.σ. επαναφορά των ΗΠΑ στον πυρήνα του ΝΑΤΟ. Θυμίζουμε πως ο Τραμπ είχε εκφράσει αντιρρήσεις για αυτό τον ρόλο. Νέο μήνυμα των διεθνιστών στην Μόσχα).

 

 • Πρέπει να επιβάλλουμε υψηλό κόστος στην Ρωσία για τις παραβιάσεις των διεθνών κανόνων και να σταθούμε δίπλα στην Ρωσική κοινωνία των πολιτών η οποία στέκεται απέναντι στο κλεπτοκρατικό και αυταρχικό σύστημα του Β.Πουτιν (σ.σ. ανατροπή Πούτιν).

Εκτός των παραπάνω, τονίζεται από αναλυτές, πως για την εκλογή Μπάιντεν πανηγυρίζουν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και οι Παλαιστίνιοι, ενώ ικανοποιημένο εμφανίζεται και το Ιράν.

Όλοι αυτοί δεν συμμαχούν ή βρίσκονται σε στρατηγική συνεννόηση με την Τουρκία;;; Οι αδελφοί μουσουλμάνοι δεν ανήκουν στο ακραίο ή αλλιώς ορθόδοξο Ισλάμ που προωθείται και στην χώρα μας, ενώ έχει εξαπολύσει επιθέσεις στην Ευρώπη μέσω του ISIS;;;

Μάλιστα, στην Αίγυπτο, εκτιμάται πως ο νέος Αμερικανός πρόεδρος θα οδηγήσει στην άσκηση πίεσης στην κοσμική κυβέρνηση Σίσι στην Αίγυπτο, ώστε να επιτραπεί ξανά η δράση της φανατικής ισλαμικής οργάνωσης των αδελφών μουσουλμάνων και να αποφυλακιστούν τα μέλη της.

Θυμίζουμε πως η κυβέρνηση Αλ Σίσι βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Άγκυρα, ενώ υπέγραψε με την Αθήνα συμφωνία για οριοθέτηση μερικής ΑΟΖ.

Οι Παλαιστίνιοι ελπίζουν ότι με πρόεδρο τον Τζ. Μπάιντεν θα μειωθεί η απόλυτη στήριξη που προσέφερε στο Ισραήλ και στον Μ.Νετανιάχου ο Ντ. Τραμπ .

Επίσης υπάρχει η προσδοκία ότι ο Τζ.Μπάιντεν θα αποσύρει την στήριξη των ΗΠΑ στην Σ. Αραβία κάτι που θα έχει επιπτώσεις στις ισορροπίες στην Μ.Ανατολή και στον μουσουλμανικό κόσμο πολύ περισσότερο μάλιστα εάν ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης επαφών με την Τεχεράνη και επανεργοποιηση της Συμφωνίας για τον έλεγχο των πυρηνικών.

Αναφορικά με την Τουρκία, ο Μπάιντεν –ή μάλλον τα αφεντικά του- επιθυμούν επαναπροσέγγιση ακόμα και με ανταλλάγματα. Πολλοί μιλούν ακόμα και για πρόταση τουρκικής συμμετοχής στον East Med, προοπτική που θα αλλάξει τα δεδομένα για Ελλάδα και Κύπρο, καθώς θα περνά από τουρκικά εδάφη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 603


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα