Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ επιβεβαιώνει ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση στις εκλογές του 2020

Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ επιβεβαιώνει ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση στις εκλογές του 2020

18 Δεκεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:312
Μοίρασέ το

Ο Ράτκλιφ του DNI ηγείται των 17 υπηρεσιών πληροφοριών και έχει πρόσβαση στις πιο απόρρητες πληροφορίες που κατέχει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Και είπε στο CBS News ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση από την Κίνα, το Ιράν και τη Ρωσία τον Νοέμβριο αυτού του έτους και αναμένει μια δημόσια έκθεση για αυτά τα ευρήματα τον Ιανουάριο.

 

 

 

Εκεί στις ΗΠΑ, θα βρουν την άκρη των παρεμβάσεων και της ΝΟΘΕΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ;;; Έχετε αντιληφθεί πως έχουμε ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ;

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
 

 

Ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Τζον Ράτκλιφ επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση στις εκλογές του 2020, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του CBS Κάθριν Χέριντζ.

«Λοιπόν ο Ράτκλιφ του DNI ηγείται των 17 υπηρεσιών πληροφοριών και έχει πρόσβαση στις πιο απόρρητες πληροφορίες που κατέχει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Και είπε στο CBS News ότι υπήρξε ξένη παρέμβαση από την Κίνα, το Ιράν και τη Ρωσία τον Νοέμβριο αυτού του έτους και αναμένει μια δημόσια έκθεση για αυτά τα ευρήματα τον Ιανουάριο», δήλωσε η Χέριτζ.

Το γραφείο του Ράτκλιφ δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα της The Epoch Times για επιβεβαίωση της έκθεσης.

Η δήλωση του Ράτκλιφ έρχεται σε αντίθεση με άλλες που έγιναν από αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας.

Ο Κρίστοφερ Κρέμπς, ο πρόσφατα απολυθείς ανώτερος αξιωματούχος στον τομέα της κυβερνοασφάλειας κατά τις προεδρικές εκλογές, κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της Γερουσίας την Τετάρτη.

«Ενώ οι εκλογές είναι μερικές φορές άνω κάτω, φέτος είχαμε ασφαλείς εκλογές», δήλωσε ο Κρέμπς.

Σε μια συνέντευξη στις 27 Νοεμβρίου στο «60 λεπτά», ο Κρεμπς ρωτήθηκε για το τι πιστεύει σχετικά με τους ισχυρισμούς της νομικής ομάδας του Τραμπ ότι οι ψήφοι καταχωρήθηκαν από ξένες χώρες και χειραγωγήθηκαν.

«Λοιπόν, όλες οι ψήφοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπολογίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», είπε ο Κρέμπς. «Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ισχυρισμό. Όλες οι ψήφοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπολογίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τέλος».

Προσθέτοντας, «Άρα, για άλλη μια φορά, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι οποιοδήποτε μηχάνημα για το οποίο γνωρίζω, έχει χειραγωγηθεί από μια ξένη δύναμη. Τέλος».

Η Σίντνεϊ Πάουελ, πρώην ομοσπονδιακή εισαγγελέας, η οποία συνεργάζεται με τη νομική ομάδα του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που τρέχει τις εκλογικές αγωγές, υπέβαλε μια επιστολή στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 13 Δεκεμβρίου για να τους ενημερώσει για δύο παρτίδες πρόσφατα ληφθέντων αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με τον εξοπλισμό ψηφοφορίας της Dominion Voting Systems.

Στην επιστολή της περιγράφονται νέες ένορκες καταθέσεις από δύο ειδικούς πραγματογνώμονες που ισχυρίζονται ότι διεθνείς παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στις εκλογές του 2020 και ότι τα συστήματα Dominion συνδέθηκαν με ξένα συστήματα σε όλο τον κόσμο.

Η Πάουελ είπε ότι δύο αναλυτές στρατιωτικών πληροφοριών έχουν υπογράψει ένορκες βεβαιώσεις υπό όρκο όπου δηλώνουν ότι τα πιστοποιητικά SSL από την διεύθυνση dominionvoting.com χρησιμοποιήθηκαν πολλές φορές από τον Καναδά, τη Σερβία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εν τω μεταξύ, το γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών (ODNI) επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη έκθεσή τους περιλαμβάνει πληροφορίες για «σχετικές» ξένες απειλές των πρόσφατων εκλογών.

«Η Κοινότητα Πληροφοριών έχει αρχίσει να λαμβάνει σχετικές αναφορές από την ημέρα των εκλογών και ορισμένοι οργανισμοί δεν έχουν τελειώσει το συντονισμό για το προϊόν», δήλωσε η Αμάντα Σκοτς, εκπρόσωπος του γραφείου, προσθέτοντας ότι ο Ράτκλιφ παραμένει δεσμευμένος για μια ταχεία έκδοση της έκθεσης.

Το ODNI ανακοίνωσε αργά την Τετάρτη ότι η Κοινότητα Πληροφοριών (IC) έχει ενημερώσει τον Ράτκλιφ ότι δεν θα τηρήσει την προθεσμία της 18ης Δεκεμβρίου που ορίστηκε από την εκτελεστική εντολή του Προέδρου Τραμπ να υποβάλει την έκθεση περί ξένων απειλών κατά τις εκλογές του Νοεμβρίου, καθώς «οι υπηρεσίες δεν έχουν ολοκληρώσει τον συντονισμό για το προϊόν».

«Σήμερα το απόγευμα, το DNI ειδοποιήθηκε από αξιωματούχους ότι η Κοινότητα Πληροφοριών δεν θα τηρήσει την προθεσμία της 18ης Δεκεμβρίου, που ορίστηκε από το Εκτελεστικό Διάταγμα και το Κογκρέσο για την υποβολή της διαβαθμισμένης αξιολόγησης της IC για ξένες απειλές στις εκλογές των ΗΠΑ το 2020», δήλωσε η Σκοτς.

Η 18η Δεκεμβρίου σηματοδοτεί 45 ημέρες μετά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, όπου, σύμφωνα με το εκτελεστικό διάταγμα του Τραμπ το 2018, το DNI αναμενόταν να παραδώσει μια έκθεση «στο μέγιστο βαθμό που μπορεί να εξακριβωθεί» σχετικά με το εάν πραγματοποιήθηκαν τυχόν απόπειρες παρέμβασης και τη φύση αυτών των παρεμβάσεων, μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν και ποιος συμμετείχε και ενέκρινε τέτοιου είδους προσπάθειες.

 

Η Mimi Nguyen Ly και η Isabel Van Brugen συνέβαλαν σε αυτό το άρθρο

 

Πηγή

Προβολές : 312


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα