ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PFIZER για το εμβόλιο του COVID-19: «Δεν επιτρέπεται ο θηλασμός, να αποφύγετε την εγκυμοσύνη για 2 μήνες, άγνωστες οι επιπτώσεις στη γονιμότητα.»

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ PFIZER για το εμβόλιο του COVID-19: «Δεν επιτρέπεται ο θηλασμός, να αποφύγετε την εγκυμοσύνη για 2 μήνες, άγνωστες οι επιπτώσεις στη γονιμότητα.»

8 Δεκεμβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:363
Μοίρασέ το
 

Στην ενότητα που ονομάζεται «Γονιμότητα, κύηση και γαλουχία», το φυλλάδιο οδηγιών  λέει ότι «δεν υπάρχουν καθόλου  ή  είναι περιορισμένα τα δεδομένα» που αφορούν στο εμβόλιο. Επομένως, δεν συνιστάται η χρήση του για εγκύους γυναίκες.

 

 

Θα δώσεις σ’ αυτόν και στην εταιρεία του, την δυνατότητα να παίξει με την υγεία σου και την υγεία του παιδιού σου, για να θησαυρίσουν οι ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΑ, ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΣΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ;;;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.

ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Δεν επιτρέπεται ο θηλασμός

Αποφύγετε την εγκυμοσύνη για 2 μήνες,

Άγνωστες  οι επιπτώσεις στη γονιμότητα.

Το έγγραφο οδηγιών ασφαλείας του εμβολίου που εκδόθηκε  από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει «Για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό»

Από: Dorothy Cummings McLean, Παρ 4 Δεκεμβρίου 2020

WESTMINSTER, Αγγλία, 4 Δεκεμβρίου 2020 (LifeSiteNews) –

Η κυβέρνηση εξέδωσε οδηγίες ασφαλείας για το νέο εμβόλιο κορωνοϊού που υποδεικνύει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από εγκύους ή θηλάζουσες μητέρες και παιδιά. Επιπλέον, δηλώνει ότι είναι άγνωστο τι επίδραση θα έχει το εμβόλιο COVID-19 mRNA στη γονιμότητα.

Το δεκασέλιδο φύλο οδηγιών προς τους υγειονομικούς με τίτλο «Reg 174 Information for UK Healthcare Professionals» περιγράφει το εμβόλιο, τον τρόπο αποθήκευσης, αραίωσης και χορήγησης, καθώς και τις  μελέτες που πραγματοποιήθηκαν για τον έλεγχο του εμβολίου αυτού.

Για να είναι αποτελεσματικό, το εμβόλιο προβλέπεται να χορηγηθεί σε δύο δόσεις.

Στην ενότητα που ονομάζεται «Γονιμότητα, κύηση και γαλουχία», το φυλλάδιο οδηγιών  λέει ότι «δεν υπάρχουν καθόλου  ή  είναι περιορισμένα τα δεδομένα» που αφορούν στο εμβόλιο. Επομένως, δεν συνιστάται η χρήση του για εγκύους γυναίκες.

«Δεν έχουν ολοκληρωθεί  οι μελέτες τοξικότητας στην αναπαραγωγική ικανότητα των ζώων.

Το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», αναφέρει ο οδηγός στην ενότητα 4.6.

«Για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό.»

Ο οδηγός συμβουλεύει επίσης ότι οι γυναίκες πρέπει να αποφύγουν να μείνουν έγκυες για τους δύο πρώτους μήνες μετά τις λήψεις του εμβολίου Covid-19.

«Επιπλέον, οι γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία θα πρέπει να συμβουλεύονται ώστε να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους», αναγράφεται.

Το φύλο οδηγιών προειδοποιεί πως έχει δυνατότητα να πει μόνο ένα πράγμα σχετικά με την επίδραση του εμβολίου στη γονιμότητα: δεν ξέρουν εάν έχει επίδραση ή όχι.

«Είναι άγνωστο εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα», αναφέρει.

Ο οδηγός σημειώνει ότι η ασφάλεια του εμβολίου δοκιμάστηκε σε δύο κλινικές μελέτες. Στην πρώτη μελέτη συμμετείχαν 60 άτομα ηλικίας 16 έως 55 ετών και η δεύτερη αφορούσε περίπου 44.000 άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω.

Οι πιο συχνές αρνητικές  εκδηλώσεις του εμβολίου σε άτομα άνω των 16 ετών ήταν «πόνος στο σημείο της ένεσης» (στο μυ), που εμφανίστηκε σε ποσοστό άνω του 80%, κόπωση (άνω του 60%), κεφαλαλγία (πάνω από 50%), μυαλγίες (άνω του 30%), ρίγη (πάνω από 30%), πόνος στις αρθρώσεις (πάνω από 20%) και πυρετός (πάνω από 10%).

Σύμφωνα με το φύλλο  οδηγιών, αυτές οι παρενέργειες «ήταν συνήθως ήπιες ή μέτριες σε ένταση» και εξαφανίστηκαν μετά από μερικές ημέρες.

 

Πηγή: lifesitenews.com

πηγή: afistemenaziso.gr

Πηγή

Προβολές : 363


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα