Τα... γλωσσόφιλα της ΕΜΑΚ!!! Γελάνε και οι πέτρες...

Τα... γλωσσόφιλα της ΕΜΑΚ!!! Γελάνε και οι πέτρες...

13 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 714 προβολές ( Μέτρηση έως 16:32:54 )

Είπε:

“Στην ΕΜΑΚ πρέπει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός γιατί αν χρειασθεί να κάνουν ανάνηψη σε κάποιον σε έναν σεισμό π.χ. και τον φιλήσει στο στόμα μπορεί να του μεταδώσει τον Ιό…”

 Τα... γλωσσόφιλα της ΕΜΑΚ!!! Γελάνε και οι πέτρες...

Είναι άπαιχτος, ο αθεόφοβος…
Τον έκανε σκόνη τον ψυχοπαθή Βασιλακόπουλο.
Γελάνε και οι πέτρες…
Δεν υπάρχει λέμε, ο άνθρωπος… 
Χάρη, είσαι απίστευτος…
Καλλιόπη Σουφλή
Βασιλακόπουλος…
(Καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας)
Είπε:
“Στην ΕΜΑΚ πρέπει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός γιατί αν χρειασθεί να κάνουν ανάνηψη σε κάποιον σε έναν σεισμό π.χ. και τον φιλήσει στο στόμα μπορεί να του μεταδώσει τον Ιό…”
Δηλαδή, εκεί που θα πέφτουν τα κτήρια… και θα ψάχνουμε για επιζώντες… και θα ουρλιάζουν μάνες και παιδιά… και θα γίνεται της πουτ8άνας… ένας ανεμβολίαστος ΕΜΑΚτζης θα κολλήσει έναν σωσμένο από τα ερείπια.
Και αυτός τώρα είναι καθηγητής και ιατρός… και γώ πρέπει να τον πάρω στα σοβαρά…
Αλήθεια….
αν έρθει ο ΕΜΑΚτζης να με σώσει και εγώ δεν έχω κάνει το εμβόλιο και έχω τον ιο και μου ρίξει δυο γλωσσόφιλα και τον στείλω στα θυμαράκια…αυτό παίζει;
Ή το άλλο….
πόσες φορές τον χρόνο δίνουν γλωσσόφιλα σε εγκλωβισμένους οι ΕΜΑΚτζηδες;…
Όχι τιποτ’ άλλο, αλλά αν γίνεται τακτικά αυτό, στο τέλος θα αφανισθούμε ως Έθνος.
 
Χάρης Καφετζόπουλος

 

Πηγή

(Visited 713 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το