Το υγειονομικό προσωπικό της χώρας στην υπηρεσία των fake news. Πόση μπόχα και πόσο τεράστια εξαπάτηση του ελληνικού λαού, από την “συμμορία” γιατρών, δημοσιογράφων και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

Το υγειονομικό προσωπικό της χώρας στην υπηρεσία των fake news. Πόση μπόχα και πόσο τεράστια εξαπάτηση του ελληνικού λαού, από την “συμμορία” γιατρών, δημοσιογράφων και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES.

26 Σεπτεμβρίου, 2020 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:646
Μοίρασέ το

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ  Α Π Α Τ Η  ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ “ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ 38ΧΡΟΝΟΥ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!! :

ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 2 0 1 5 !!!

 
 
 
Από τους “γιατρούς” Πατούλη, πάρ’ τους τα πτυχία.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ … “ΙΑΤΡΟΙ” ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
 
Αλλά εκεί, κάνεις τα στραβά μάτια… Μόνον τον Φαίδωνα Βόβολη στέλνεις στο Πειθαρχικό…
 
Κλείστε τις τηλεροράσεις σας ρε γελοία ανθρωπάκια που πιστεύετε τις διανοητικές πόρνες…
 
Όσο για την συμμορία των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, ένα τσούρμο “άρρωστα αριστερά υποκείμενα” είναι, που τα πληρώνει ο Σόρος για να προπαγανδίζουν την ΑΠΑΤΗ… αλλά  θα έρθει και η δική τους  η ώρα.
 
Ότι και να κάνετε, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

“Η ακτινογραφία θώρακος που αναρτήθηκε στο Facebook από το γιατρό του ΚΑΤ κ. Μάνο Καρρά, δείχνει την ταχύτατη επιδείνωση ενός 38 χρονου από τις 12 το μεσημέρι ως τις 7.30 μ.μ. από τον “ανύπαρκτο” ιό. Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να δεις τη διαφορά!” Γιάννης Π. Φύσσας MD PhD – Γενικός Χειρουργός Ειδικός Μαστολόγος …

Μόνο που οι ακτινογραφίες είναι από το ’15 και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα !…

Ο Γιάννης Φύσας Γιατρός ανέβασε ψεύτικες ακτινογραφίες θώρακος από το 2015 και από ότι είδαμε από 2 διαφορετικά άτομα και παρουσίασε ασθενή ανύπαρκτο ότι έχει τον ιό με ψεύτικες ακτινογραφίες….
 
Στο κόλπο αυτό είναι, νοσοκόμα της κύριας Παγώνη από το νοσοκομείο Σωτηρία,Γιατρός Κάρας από το Κατ,και Φύσας από το Ιατρικό Νοσοκομείο Φαλήρου…

Ο Γιάννης Φύσας Γιατρός έγραψε τα παρακάτω κατάπτυστα :

Ο Σύμβουλος αισιοδοξίας και ο ανύπαρκτος ιός.

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι και πάνω από 7.000 γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έχουν μέχρι σήμερα πεθάνει από έναν ιό που τα ιατρικά βιβλία δεν έχουν προλάβει να τον γράψουν ακόμα. Κι όμως ανάμεσά μας κυκλοφορούν άνθρωποι που αρνούνται την ύπαρξή του ιού, άνθρωποι που δεν φορούν μάσκα ούτε στα παιδιά τους. Κάποιοι από αυτούς κατά καιρούς μολύνονται, κάποιοι πεθαίνουν, αλλά οι υπόλοιποι συνεχίζουν απτόητοι το έργο της άρνησης.

Οι εντατικές μας, που τα κρεβάτια τους ήταν ήδη σε έλλειψη, γεμίζουν από τον ανύπαρκτο ιό. Λες και δεν είχαμε άλλες αρρώστιες να αντιμετωπίσουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι, σε λίγο καιρό θα νοσηλεύεται όποιος προλάβει, όπως στην Ιταλία και τα εμφράγματα, τα εγκεφαλικά, τα τροχαία κλπ δεν θα βρίσκουν κρεβάτι στην εντατική γιατί θα είναι κατειλημμένα από ασθενείς με τον ανύπαρκτο ιό, κάποιοι από τους οποίους θα είναι και αρνητές του ιού και της μάσκας.

Ξέρω πως είναι κουραστικό και βαρετό να προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους κουφούς και καχύποπτους ότι τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία γεμίζουν σιγά σιγά από κάτι που υπάρχει αλλά απλώς δεν το βλέπουμε. Φανταστείτε τι άκουγε ο Παστέρ πριν από 150 χρόνια όταν προσπαθούσε να πει στον κόσμο ότι οι αρρώστιες οφείλονταν σε ζωντανούς οργανισμούς, αόρατους με γυμνό μάτι. Δυστυχώς και σήμερα ακόμα δεν μπορούμε να πείσουμε κάποιους συνανθρώπους μας ότι ο ιός υπάρχει, απλά δεν μπορούν να τον δουν γιατί δεν έχει ύψος 1.80, δεν φοράει προβιά, ούτε κρατάει ρόπαλο.

Όμως εδώ δεν πρόκειται πλέον για θέμα δημοκρατίας όπου ο καθένας μπορεί να λέει ότι του αρέσει. Τα 100 άτομα στο πάρτυ, θα σκορπίσουν τον ιό σε χιλιάδες άλλους που δεν φταίνε. Δηλαδή αν πάρει κάποιος μια μάνικα και σκορπάει εντομοκτόνο στον κόσμο στις πλατείες, μπορεί ελεύθερα να το κάνει επειδή έχουμε δημοκρατία; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο;

Όποιοι μπορείτε, πολεμήστε τους ανεγκέφαλους που κάνουν πάρτυ και καταπατούν επιδεικτικά τίς μάσκες, βάζοντας σε αυξημένο κίνδυνο όλο τον κόσμο. Τηρήστε τα μέτρα που συστήνονται από τους ειδικούς κι ας ελπίσουμε να έρθει γρήγορα κάποιο αποτελεσματικό εμβόλιο.

Επειδή οι θέσεις στα ήδη ανεπαρκή κρατικά νοσοκομεία μας κοντεύουν να τελειώσουν, προτείνω να δημιουργηθεί μια λίστα αρνητών του ιού και της μάσκας και αν αυτοί οι άνθρωποι μολυνθούν από τον ανύπαρκτο ιό και θέλουν νοσοκομείο να εισάγονται τελευταίοι.

Η ακτινογραφία θώρακος που αναρτήθηκε στο Facebook από το γιατρό του ΚΑΤ κ. Μάνο Καρρά, δείχνει την ταχύτατη επιδείνωση ενός 38 χρονου από τις 12 το μεσημέρι ως τις 7.30 μ.μ. από τον ανύπαρκτο ιό. Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να δεις τη διαφορά!

Γιάννης Π. Φύσσας MD PhD

Γενικός Χειρουργός Ειδικός Μαστολόγος

Νίκος Αντωνιάδης :

-Ακτινολόγος του ΚΑΤ ανέβασε στο Facebook δύο ακτινογραφίες για να “αποδείξει” την φοβερή και τρομερή “επιδείνωση” 38 χρονου ασθενή μέσα σε 12 ώρες από τον φοβερό και τρομερό κορωνοϊό.
-Η “είδηση” έκανε τον γύρο των γνωστών και μη εξαιρετέων μέσων μαζικής εξαπάτησης για να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να “δικαιολογήσει” το σχεδιαζόμενο lock down.

Όλως ενδεικτικώς:

https://www.tanea.gr/…/koronaios-aktinografia-sok…/
https://www.tovima.gr/…/koronoios-h-epideinosi…/

Και το “πάρτι” του Ευαγγελάτου:
https://www.megatv.com/megagegonota/article.asp…

 

-Γενικός χειρουργός-ειδικός μαστολόγος του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, στο “κόλπο” και αυτός, πήρε την “πάσα” και ανέβασε τις ακτινογραφίες της απάτης στο Facebook για να παραπλανήσει και να τρομοκατήσει και αυτός με τη σειρά του τους χρήστες του, αναπαράγοντες τις κλασικές βρωμιές:

*“Ξέρω πως είναι κουραστικό και βαρετό να προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους κουφούς και καχύποπτους ότι τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία γεμίζουν σιγά σιγά από κάτι που υπάρχει αλλά απλώς δεν το βλέπουμε”
*“Όποιοι μπορείτε, πολεμήστε τους ανεγκέφαλους”
*“Επειδή οι θέσεις στα ήδη ανεπαρκή κρατικά νοσοκομεία μας κοντεύουν να τελειώσουν, προτείνω να δημιουργηθεί μια λίστα αρνητών του ιού και της μάσκας και αν αυτοί οι άνθρωποι μολυνθούν από τον ανύπαρκτο ιό και θέλουν νοσοκομείο να εισάγονται τελευταίοι”
*“Η ακτινογραφία θώρακος που αναρτήθηκε στο Facebook από το γιατρό του ΚΑΤ κ. Μάνο Καρρά, δείχνει την ταχύτατη επιδείνωση ενός 38 χρονου από τις 12 το μεσημέρι ως τις 7.30 μ.μ. από τον ανύπαρκτο ιό. Δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να δεις τη διαφορά!
Γιάννης Π. Φύσσας MD PhD-Γενικός Χειρουργός Ειδικός Μαστολόγος

ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…
 

Είχαν σβήσει τα στοιχεία της ταυτότητας των ακτινογραφιών, και καλά για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του ανύπαρκτου 38χρονου ασθενή “κόβιντ”, αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη”:

Και τους ξέφυγε η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ της πρώτης ακτινογραφίας: 23.6.2015 !!!

Οι ακτινογραφίες είναι του 2 0 1 5 !!!

Μετά από το “ξεβράκωμα”, ο γιατρός του ΚΑΤ κατέβασε κάθιδρος την ανάρτηση, και έτσι πλέον σε όλα τα δημοσιεύματα-fake news η ανάρτησή του “δεν είναι διαθέσιμη”.

 
Τα δημοσιεύματα όμως παραμένουν κανονικότατα στη θέση τους.

Ο γιατρός του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου την έχει ακόμη πάνω, τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα που ανεβάζω αυτό την ανάρτηση.

Χθες είχαμε και την νοσηλεύτρια του νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ”, με τις ψευτιές για τον “πολύ χειρότερο πλέον ιό”, για τις “πολύ βαριές περιπτώσεις”, για τους ασθενείς που μπαίνουν στις ΜΕΘ και “δεν βγαίνουν”, και τα ΜΜΕ, που πήραν και αυτήν την πάσα και μίλαγαν για τους ασθενείς που βγαίνουν πλέον από τις ΜΕΘ “με θρήνο”.

 
Μέχρι που τους “ξεβράκωσε” η καθηγήτρια Κοτανίδου.

Το υγειονομικό προσωπικό της χώρας στην υπηρεσία των fake news.

Και φυσικά όλα αυτά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι τους ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα επιχειρήματα. Τους τελείωσαν τα όπλα. Τα νούμερα είναι εναντίον της απάτης. Τα στοιχεία, τα δεδομένα και η ίδια η πραγματικότητα είναι εναντίον της απάτης. Η ίδια η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία αποδομεί το κατασκεύασμα του φονικού ιού. Στο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο, κορυφαίοι γιατροί από όλον τον κόσμο έριξαν τις μάσκες των επίορκων.

Η ίδια η ζωή είναι εναντίον τους.

Και φυσικά δεν περιμένω να καταλάβουν οι αήττητοι. Το καταλαβαίνεις από τα σχόλια στην ανάρτηση του γιατρού του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου. Αυτοί που είναι στο “κόλπο” θα επιμείνουν μέχρι το τέλος. Επέμειναν και στην ίδια ανάρτηση. Και θα επιμένουν μέχρι να πάνε φυλακή. Οι αήττητοι θα ξυπνήσουν απλώς μία μέρα, όταν θα έχει εξαφανιστεί ως δια μαγείας ο φονικός ιός, και δεν θα καταλαβαίνουν τι έγινε. Πολλοί θα συνεχίσουν να φοράνε τη μάσκα από κεκτημένη ταχύτητα “καλού κακού”. Το κακό που έχουν κάνει σε όλους εμάς δεν ξέρω αν θα το καταλάβουν ποτέ.

Αυτή τη φορά δεν θα υποβάλω καν το ρητορικό ερώτημα αν θα παρέμβει αυτεπάγγελτα ο Εισαγγελέας (κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εσείς εκεί κανονικά, τις εγκυκλίους σας για τους “αρνητές της μάσκας”). Ούτε ο Χρυσοχοΐδης. Ούτε τα Ελληνικά Hoaxes. Ούτε ο Ιατρικός Σύλλογος.

  • -Καταθέτω μήνυση κατά της νοσηλεύτριας, των δύο γιατρών και των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τα αδιανόητα ψεύδη, για την παράβαση του άρθρου 191 περί διασποράς ψευδών ειδήσεων (τα γνωστά και μη εξαιρετέα fake news), και για παράβαση καθήκοντος από τους γιατρούς (άρθρο 259 Ποινικού Κώδικα -ο ιατρός έχει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου).
  • -Μήνυση ΕΙΔΙΚΑ κατά του Νίκου Ευαγγελάτου που οργίασε κυριολεκτικά στο δελτίο ειδήσεων του MEGA με τις ακτινογραφίες, ενώ μπροστά στα μάτια του ήταν η ημερομηνία 23.6.2015.
  • -Kαταθέτω πειθαρχική αναφορά κατά των γιατρών για τη σωρεία παραβάσεων του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.
  • -Καταθέτω αναφορά κατά των Ελληνικών Hoaxes στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (είναι η αδειοδοτούσα αρχή), γιατί όφειλαν να είχαν ήδη παρέμβει. Αντ’ αυτού έχουν επιτρέψει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων σε όλο το διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το παραμυθάκι του φονικού ιού φτάνει στο τέλος του. Οπότε, Κυριάκο Μητσοτάκη, άσε τα lock down και ετοίμασε την απολογία σου στον ελληνικό λαό.

Νίκος Αντωνιάδης

H EΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ
______________________
ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
_______________________
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
________________________

Mετά από συνεννοήσεις που είχα το μεσημέρι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΑΔΑ), αφού πρώτα τελείωσα την κατάθεσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη (σε επόμενη ανάρτηση αυτά), πήγα στο Α.Τ. Καλλιθέας και κατέθεσα την υπ’ αριθμ. 1057/9/2622/24.9.2020 μήνυσή μου κατά του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών, του ΚΑΤ και του Ιατρικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου, για το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (fake news) κατά το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, με τις ακτινογραφίες της ντροπής.

Αυτή τη στιγμή έχει σταλεί σήμα σε όλες τις μονάδες για τον εντοπισμό του Νίκου Ευαγγελάτου και τη σύλληψή του (δεν είναι δύσκολο -στο MEGA βρίσκεται, στη Λεωφόρο Συγγρού 340). Σήμα έχει δοθεί και για τους δύο γιατρούς, οι οποίοι βρίσκονται στο ΚΑΤ και στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου. Το αυτόφωρο ισχύει μέχρι τα μεσάνυκτα.

Σε λίγη ώρα θα βρίσκομαι ξανά στην ΓΑΔΑ και θα δω τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής κ. Πέτρο Τζεφέρη.

 
Εκεί θα είναι και ο Διοικητής της ΓΑΔΑ, ο οποίος είναι και ο πλέον αρμόδιος να διασφαλίσει την τήρηση της νομιμότητας και ότι η Ελληνική Αστυνομία θα πράξει το καθήκον της και θα προβεί στη σύλληψη του Νίκου Ευαγγελάτου και των δύο γιατρών στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Είναι προφανές, ότι όταν ειδικά αυτές τις ημέρες γίνεται τόσος λόγος για την αυτόφωρη διαδικασία στις περιπτώσεις διάπραξης αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, ο νόμος και η δικονομία θα πρέπει να ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Αναμένω. Και όλοι εσείς αναμένετε μαζί μου.

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES !!
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ !!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ,
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΛΥΤΩΣΑΝ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ
__________________
ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ !!
ΔΕΙΤΕ Γ Ι Α Τ Ι !!
ΟΧΙ, ΔΕΙΤΕ :
https://www.ellinikahoaxes.gr/…/coronavirus-xray-2015…/
___________________________
 
ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ HOAXES:
ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
___________________________
 
Έχουν χάσει κυριολεκτικά την μπάλα. Τους έκανα να εκτεθούν. Έκανα το σύστημα να εκτεθεί. Έβαλαν λυτούς και δεμένους να γλυτώσουν τα αυτόφωρα.
 
Έκαψαν την αυτόφωρη διαδικασία. Γιατί την εικόνα του Ευαγγελάτου και, πιστεύω, ΚΥΡΙΩΣ των γιατρών με χειροπέδες δεν μπορούσαν να την αντέξουν.
 
Γιατί οι παραλληλισμοί με Σύψα, Τσιόδρα & ΣΙΑ θα ήταν αναπόφευκτοι.
 
Και τώρα έριξαν το βαρίδι στην δικογραφία.
 
Γιατί Ευαγγελάτος και γιατροί, το αυτόφωρο γλύτωσαν, όχι την δίωξη και την καταδίκη. Και οι αντιστάσεις πλέον μειώνονται.
 
Ξέρω τι σας λέω. Χρόνια τα ζω. Και αυτό σήμερα, νίκη ήταν. Θα το δείτε. Έχετέ μου πίστη.

Και επιστράτευσαν τα Ελληνικά Hoaxes, στα τελευταία τους, να βγάλουν fake news την πεντακάθαρη απάτη.

 

Και φυσικά, μία τόσο πεντακάθαρη απάτη, μόνο με νέα απάτη μπορούσε να καλυφθεί.

 
Και τι πήγε και έγραψε ο απερίγραπτος αυτός απόφοιτος της Νομικής;
 
Ότι, λέει, ήταν φανερό ότι ο αρχικός γιατρός που ανέβασε τις ακτινογραφίες (του οποίου το όνομα το καλύπτει, ενώ το δικό μου το έχει κάνει κάδρο), δεν είχει ασθενή τον 38χρονο.
 
Από πού προκύπτει ότι το είπε αυτό ποτέ; Μην το ψάχνετε. Από πουθενά.
 
Ότι ο Σέρλοκ Χολμς Περδικόπουλος ανακάλυψε, λέει, την αρχική ανάρτηση, που ήταν από χρήστρια που θέλει, λέει, να κρατήσει την ανωνυμία της (!!!).
 
Ότι πρόκειται, λέει, για νοσηλεύτρια του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS), που φρόντιζε τον ασθενή που υποβλήθηκε στις εν λόγω ακτινογραφίες.
 
Την οποία, λέει, την βρήκε ο Περδικόπουλος και της μίλησε!!
 
Και του έδωσε, λέει, το καθαρό screenshot χωρίς το μπλάνκο, όπου φαίνεται η ημερομηνία που δημιούργησε την “παρεξήγηση” και που είναι από το ιστορικό, λέει, του ασθενή.
 
Και που όμως στο “ιστορικό” αυτό έχει αριστερά και δεξιά και άλλες ΕΞΙ (6) ημερομηνίες, όλες του 2015 (!!!), τις οποίες αφήνει ασχολίαστες ο Περδικόπουλος.
 
Και αυτή όμως του είπε, λέει, ότι η ακτινογραφία είναι του Μαΐου 2020!!
 
Και αυτό τώρα είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!
 
Είναι του 2020, ενώ πουθενά δεν το γράφει, επειδή το είπε η νοσηλεύτρια που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, και εμάς μας το λέει ο Περδικόπουλος!!
 
Και μετά μας πετάει μία ανάρτηση της αρχικής πηγής, δηλαδή της νοσηλεύτριας του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS), που φρόντιζε τον ασθενή που υποβλήθηκε στις εν λόγω ακτινογραφίες, η οποία ανάρτηση είναι στα …Ελληνικά!!
 
Και για τον γιατρό του ΚΑΤ που είχε το καθαρό screen shot (και του έβαλε το μπλάνκο) και που κατέβασε την ανάρτηση, δεν μας λέει κουβέντα ο Περδικόπουλος.
 
Γιατί την κατέβασε, αφού οι ακτινογραφίες ήταν πράγματι του 2020;
 
Και γιατί έβαλε ούτως ή άλλως μπλάνκο αφού εκεί όπως φαίνεται έχει μόνο ημερομηνίες και κανένα προσωπικό δεδομένο του …38χρονου …κοβιντοπαθή…;
 
Και τι έγινε, Περδικόπουλε, ο 38χρονος; Ζει; Μία αγωνία την έχουμε, όπως και να το κάνεις.
 
Γιατί φυσικά ο γιατρός του ΚΑΤ προφανώς ήθελε να σβήσει όλη τη σειρά των ημερομηνιών, επειδή ήταν όλες του 2015, πολύ κοντά η μία στην άλλη, και από κανένα στοιχείο δεν μπορούσε να αποδειχθεί ότι η ακτινογραφία είναι του 2020. Ήθελε να τις σβήσει όλες, αλλά του ξέφυγε ένα από τα πολλά 2015.
 
Η ακτινογραφία, εκτός από το “ιστορικό”, πρωτίστως θα είχε την ημερομηνία της ίδιας αυτής της ακτινογραφίας!!
Αλλά πού… Το λέει όμως η ανώνυμη χρήστρια στον αστυνόμο Σαΐνη Περδικόπουλο, αυτός στην Facebook και μετά σε εμάς και να οι ψευδείς πληροφορίες!
Ό,τι νά ναι, έτσι, Περδικόπουλε; Αρκεί να έβρισκες κάτι να πεις και να γράψεις πάλι ότι παραπληροφορώ, έτσι;

Περδικόπουλε, Αλικάκο & ΣΙΑ:
ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΗΝΥΣΗ:
Θα είμαστε μαζί στα δικαστήρια για πολλά χρόνια.
Και να σας πω και κάτι:
Οι εισαγγελικές χάρες δεν είναι ούτε απεριόριστες ούτε για όλους.

ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!
(ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ)
________________
ΘΟΔΩΡΗ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ, ΙΔΡΥΤΗ ΤΩΝ ELLINIKA XOAXES, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΙΚΑΚΟ & ΣΙΑ:
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΑ ELLINIKA HOAXES

_________________
ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ 7 ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ
ΑΠΑΤΗΣ, ΟΛΕΣ ΤΟΥ 2015, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ 2020

 
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ :
ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΨΕΥΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ:
 
ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2020 !!
ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ KAI ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,
ΟΥTΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,
ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
________________
 
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ,
ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!
ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ !!
Υ.Γ.1. Κάποιοι άσχετοι ή κουτοπόνηροι, ρωτάνε πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζω ότι στα εγκλήματα δια του τύπου δεν προβλέπεται πλέον η αυτόφωρη διαδικασία.
Τα εγκλήματα δια του διαδικτύου και της τηλεόρασης ΔΕΝ είναι δια του τύπου κατά το ποινικό δίκαιο.
Και ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ η αυτόφωρη διαδικασία.
Εντάξει; Πίσω στα λαγούμια σας τώρα, μέχρι την επόμενη φορά.
 
Υ.Γ.2. Με έγγραφη αναφορά μου στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών θα ζητήσω έγγραφη ενημέρωση για τους λόγους εξαίρεσης του δημοσιογράφου Ευαγγελάτου και των γιατρών Καρρά και Φύσσα από την αυτόφωρη διαδικασία.
Και οι κρίνοντες κρίνονται, κ. Προϊστάμενε.

ΠΗΓΗ : FACEBOOK
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

 

 

Πηγή

Προβολές : 646


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα