ΦΡΙΚΗ! Γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αιμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA...

ΦΡΙΚΗ! Γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αιμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA...

11 Μαΐου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 734 προβολές ( Μέτρηση έως 08:55:21 )

 

… ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αιμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους, εν άγνοια τους, αν και δεν εμβολιαστηκαν.

 

ΦΡΙΚΗ! Γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αιμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA...

 

ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ!

Δυστυχώς ήταν αναμενόμενο… το είχα προβλέψει καιρό τώρα, πως θα αντιμετωπίζαμε και αυτόν τον ΕΦΙΑΛΤΗ. (εδώ)

Ίσως επείγει μια Τράπεζα Αίματος ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ.

Τρέμω στην ιδέα πως συνάνθρωποί μας που ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ, και έχουν ανάγκη αίματος, θα δεχθούν τον ΘΑΝΑΤΟ ή και τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, με ότι σημαίνουν αυτά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετά το πογκρόμ εμβολιασμών με τις φολες του τεχνητού mRNA με προτροπή κομματική σε επίπεδο Δήμων, οργανώθηκε σε όλη την Ελλάδα, με προτροπή των Δημάρχων, ομαδική εθελοντική αιμοδοσία, με πρωτοφανή συμμετοχή κυρίως εμβολιασμενων τάχα κοντά στον συνανθρωπο.
Έτσι γέμισαν οι τράπεζες αίματος, με αιμα μολυσμένο με το τεχνητό mRNA, ώστε να διευκολυνθεί γρήγορα η διασπορά της μόλυνσης, σε όσους ανυποψίαστους βρεθούν στην ανάγκη να χρειαστούν αιμα, και να επιτευχθεί η γενετική τροποποίηση τους, εν άγνοια τους, αν και δεν εμβολιαστηκαν.
“Και εάν δεν εκολοβωσε ο Θεός τις ημέρες, δεν θα σωθεί πασα σαρξ”.
Είναι σατανάδες, φιδια, γενηματα έχιδνων.

 

Πηγή

(Visited 733 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το