Έκθεση: Η CIA εκπαιδεύει τον ουκρανικό στρατό από το 2015

Έκθεση: Η CIA εκπαιδεύει τον ουκρανικό στρατό από το 2015

23 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:126
Μοίρασέ το

 

Η CIA ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ

 

 

 

 

CIA… Ο ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΧΕΔΟΝ…

Και μιλάει ο παιδόφιλος Μπάιντεν, για ανάμειξη του Πούτιν στην Ουκρανία…

ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΟΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΟΝΘΗΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ο Μπάιντεν, απέσυρε την CIA… δηλαδή, επί Ντόναλντ Τραμπ, η CIA εκπαίδευε τους Ουκρανούς…!!!

Πότε τους απέσυρε ο Μπάιντεν;;;

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Μια πρόσφατη έκθεση αποκάλυψε ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών ( CIA ) εκπαιδεύει τον ουκρανικό στρατό από το 2015.

Το πρόγραμμα επεδίωκε να προετοιμάσει τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για μια πιθανή σύγκρουση με τη Ρωσσία, τον μεγαλύτερο ανατολικό γείτονά της.

Ένας ανώνυμος πρώην ανώτερος αξιωματούχος της CIA επιβεβαίωσε το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Yahoo News, το οποίο ξεκίνησε μετά την ανατροπή του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Μια “επιλεγμένη ομάδα” παραστρατιωτικού προσωπικού της CIA αναπτύχθηκε στην περιοχή του Ντονμπάς το 2015 με διττό σκοπό. Η πρώτη τους αποστολή ήταν να καθορίσουν πώς η υπηρεσία πληροφοριών θα μπορούσε να βοηθήσει καλύτερα στην εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών για να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσσων και των συμμάχων τους στην αυτονομιστική περιοχή.

Η δεύτερη αποστολή ήταν να “δοκιμάσει τη ραχοκοκαλιά των Ουκρανών” – και το προσωπικό της CIA είπε ότι οι ομόλογοί τους στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης ήταν πράγματι έτοιμοι για μάχη. Ο πρώην αξιωματούχος της CIA είπε: “Το ερώτημα ήταν: “Θα παρασυρθούν ή [θα] σηκωθούν και πολεμήσουν;””

Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο των μυστικών υπηρεσιών, τα παραστρατιωτικά μέλη της CIA δίδαξαν στους Ουκρανούς ομολόγους τους αρκετές βασικές δεξιότητες για παράτυπο πόλεμο.

Αυτές περιλαμβάνουν τεχνικές ελεύθερου σκοπευτή, χειρισμό ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, όπως αντιαρματικούς πυραύλους Javelin, αποφυγή ψηφιακής παρακολούθησης που χρησιμοποιούν οι Ρώσσοι, χρήση κρυφών εργαλείων επικοινωνίας και παραμονή απαρατήρητης στο πεδίο της μάχης.

Οι Ουκρανοί διδάχτηκαν επίσης πώς να απομακρύνουν τις ρωσσικές δυνάμεις και τους αυτονομιστές συμμάχους τους από τις θέσεις τους.

“Προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε πραγματικά στον επιχειρησιακό σχεδιασμό και μετά σε πολύ σκληρές στρατιωτικές δεξιότητες όπως η σκοποβολή μεγάλης εμβέλειας. Όχι μόνο την ικανότητα να το κάνουν, αλλά να ξέρουν πώς να το κάνουν σε ένα πεδίο μάχης – [έτσι] για να εξαντλήσουν πραγματικά την ηγεσία στην άλλη πλευρά”, είπε ο πρώην αξιωματούχος.

Προηγουμένως, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα της CIA στην Ουκρανία είχαν επιθετικό χαρακτήρα. “Ο σκοπός της εκπαίδευσης που έγινε ήταν να βοηθήσει στη συλλογή πληροφοριών”, δήλωσε ένας δεύτερος αξιωματούχος τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, η αποκάλυψη του πρώτου αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών για τις δεξιότητες που διδάσκονταν στα μέλη του ουκρανικού στρατού ήταν ακριβώς ευθυγραμμισμένες με επιθετικούς ελιγμούς. (Σχετικά: Ο Ben Swann περιγράφει 3 ΛΟΓΟΥΣ για τους οποίους η εμπλοκή των ΗΠΑ οδήγησε στον πόλεμο στην Ουκρανία. )

 

Η CIA ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ

 

Η CIA πίστευε ότι η παρουσία της στην Ουκρανία ήταν μια πυριτιδαποθήκη που θα μπορούσε να προκαλέσει μια μεγάλη σύγκρουση με τη Ρωσσία.

Ο πρώτος ανώτερος αξιωματούχος εξήγησε: “Ό,τι κάναμε στην Ουκρανία είχε την ευκαιρία να παρερμηνευτεί και να κλιμακώσει τις εντάσεις. Ένας λάθος υπολογισμός, ένας παραστρατιωτικός με υπερβολικό ζήλο και έχουμε πρόβλημα”.

Στο παραστρατιωτικό προσωπικό της υπηρεσίας δόθηκε ξεκάθαρη οδηγία να “συμβουλεύουν και να εκπαιδεύουν, αλλά να μην συμμετέχουν οι ίδιοι στη μάχη”.

Σύμφωνα με τον πρώτο αξιωματούχο πληροφοριών, οι Ουκρανοί έχουν ήδη “πολύ αποτελεσματικές ειδικές επιχειρήσεις” και το προσωπικό της CIA ήταν εκεί μόνο για να “τις κάνει πιο αποτελεσματικές”.

Ένας τρίτος πρώην αξιωματούχος εθνικής ασφάλειας, ωστόσο, ανέφερε ότι η κυβέρνηση Τραμπ ακολουθούσε μια λεπτή γραμμή σχετικά με την παρουσία παραστρατιωτικών μελών της CIA στην Ουκρανία το 2017.

Ενώ τους απαγορεύτηκε να εμπλακούν σε μάχη σύμφωνα με τις οδηγίες, οι παράμετροι της αποστολής τους – για πρώτη φορά υπό την κυβέρνηση Ομπάμα – ήταν διφορούμενες.

Ο τρίτος αξιωματούχος ανέφερε ότι ο Λευκός Οίκος ανησυχούσε για τις επιπτώσεις τόσο των Αμερικανών παραστρατιωτικών πρακτόρων που σκότωσαν Ρώσσους όσο και των Ρώσσων που αιχμαλώτιζαν στελέχη της CIA.

Ο τρίτος αξιωματούχος είπε: “Ανησυχούσαμε ότι οι αρχές θα μπορούσαν να ήταν πολύ περίπλοκες. Πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με τις υπάρχουσες αρχές όσον αφορά μυστικές αποστολές; Αν, Θεός φυλάξοι, πυροβολούσαν Ρώσσους, θα ήταν πρόβλημα; Χρειάζεστε ειδικές αρχές για αυτό;”.

Το πρόγραμμα παραστρατιωτικής εκπαίδευσης της CIA για Ουκρανούς λειτουργούσε για χρόνια, αλλά αμέσως σταμάτησε.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν απέσυρε όλο το προσωπικό της CIA από τη χώρα καθώς διαφαίνεται ο κίνδυνος μιας μεγάλης ρωσσικής εισβολής.

Μεταξύ αυτών που ανακλήθηκαν ήταν και παραστρατιωτικό προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για την εκπαίδευση Ουκρανών στρατιωτών σε αντισυμβατικό πόλεμο.

Βρείτε περισσότερες σχετικές ιστορίες όταν επισκέπτεστε το DeepState.news

Παρακολουθήστε το βίντεο που εξηγεί την έκταση της εμπλοκής της CIA στην Ουκρανία παρακάτω.

(διάρκεια 4:54)


Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Truthchannel στο Brighteon.com

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

InfoWars.com

News.Yahoo.com

Brighteon.com

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 126


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα